Schouten trekt voermaatregel in

Het ministerie van LNV koerst op intrekking van de voermaatregel en broedt op een alternatief. De stikstofmaatregel voor krachtvoer lijkt daarmee niet door te gaan. Dat zeggen diverse bronnen.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+12
matt
LTO heeft ze mede aan een smoesje geholpen de droogte om er vanaf te zien.
Volgens mij zag lnv in dat ze de rechtszaak gingen verliezen.
Niet te min samen sterk LTO voor het overleg
Anderen voor de acties,en stikstofclaim voor het juridische pad
Samen sterk!
jg
Wat komt er voor in de plaats ?
moduulbouw
@jg gokje, minder koeien

eenvoudig uit te voeren, eenvoudig te handhaven. En zo word de vrije markt een schijn, want de markt is niet vrij, de Nederlandse markt word strak aangelijnd en in de rest van Europa laten ze de teugels vieren.
Stikstof van tafel en dezelfde FABEL voor fosfaat heeft boeren letterlijk de kop gekost. En honderd duizenden koeien de DOOD ingejaagd.
Dirk van Zetten
Iedereen mag kiezen, ureum < 20 of emissiearme stal of 1500 uur weiden. Of zal Schouten dan zeggen, je moet er 2 of alle 3...... het beste en meest houdbaar is boeren vrijwillig te laten stoppen middels het opkopen van milieuvergunningen/stikstofvergunning.
ted9
@Dirk van Zetten En met een nb vergunning kan je gewoon door.
+4
@Dirk van Zetten WIL DE TANTE NOG MEER GEDONDER < DAT KAN ZE KRIJGEN, DEZE ONZIN MOET STOPPEN < IS DAT NOG NIET DUIDELIJK!!!ANDERS GAAN WE ZORGEN DAT DE WINKELS TWEE WEKEN LEEG ZIJN !!! En alle snelwegen geblokkeerd.
Wolswinkel
@Detukkeroettwente het één zorgt voor het ander DTOT. Scheelt je weer wat in de planning.
Twentsch Land
Beter is die grootspraak even te bevriezen..... we hebben gezien hoe braaf de boeren waren toen er een paar legervoertuigen opgesteld stonden.

@Detukkeroettwente
Hooibaaltje
@Twentsch Land tukker heeft gelijk. Stoppen die onzin.
We zijn voedselproducenten laat dat maar eens duidelijk worden toch.
Als we stoppen kunnen hier kunnen we de zooi uit het buitenland halen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0