De voermaatregel gaat van tafel

Dank zij stikstof claim

pers bericht komt zo

Deel dit topic

Reacties

+27
John Spithoven
LNV durft het gevecht met SSC en ondersteunende partijen niet aan!!

Vooralsnog gaat kort geding door!

Later meer.
+1
super kip
@John Spithoven geweldig john dank voor je Groote inzet . ik denk dat ik dat wel mag zeggen namens alle melkvee houders in Nederland

top man
+9
de jonge
@John Spithoven gefeliciteerd john,jan cees ,geesje en alle anderen achter de schermen die zich zo enorm voor de sector inzetten. chapeau, de juiste mensen op de juiste plaats,dan is er nog hoop. zeer veel dank voor jullie enorme inzet. de politiek zal nu zeggen dat het niet door de protesten en niet door oa de inzet van deze mensen komt dat de maatregel eerst van tafel gaat,maar we weten wel beter. allemaal lid worden van deze partijen is het minste wat we terug kunnen doen,zodat we samen de landbouw weer sterk kunnen maken...!!!
@John Spithoven Proficiat en bedankt voor jullie inzet, GROOTTE KLASSE.
BertK
@John Spithoven Jammer, een beetje kader voor LNV had goed geweest. Nu gaat de nieuwe shit zich richten op het veenweidegebied in Noord- en Zuid-Holland, daar zijn de bouw problemen (incl renovatie Binnenhof).
Sjaakiee
Wat een kansloos volk ook he
Lepus
Deze afgang zal ze haar onderdanen niet in dank af nemen.
Greetje
@Lepus Inderdaad, zal nieuwe narigheid voor ons uitgebroed worden nu..
+1
kanniewaarzijn
@Greetje Dan wéér vol er tegenaan!
j h p
@Greetje Of ze bedenken zich eerst een paar keer, hopelijk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0