‘Gros akkerbouwers zet in op robots, GPS en andere technologie’

Bijna twee derde van de Nederlandse akkerbouwers verwacht binnen vijf jaar meer precisielandbouwtechnieken toe te passen. Daarbij wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van drones, bodemscans en gps. Boeren hikken nu vaak nog tegen een overstap aan omdat de technologie nog niet gebruiksvriendelijk genoeg is en de implementatie duur. Ze verwachten wel dat daar in de nabije toekomst verandering in komt, meldt Rabobank op basis van onderzoek onder ruim 200 bedrijven.

Deel dit topic

Reacties

roscho
Alles heel mooi, maar het blijft een waardeloze investering als de spullen uit de loodsen worden gestolen en een dag later het land uit zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gps , rabobank , toekomst en technologie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0