Veranderend beleid soms ‘molensteen voor jonge boeren’

De minister stelde zich in Zomergasten van de VPRO kwetsbaar op, en dit werd in de reacties op twitter over het algemeen zeer gewaardeerd. Zowel door burgers als door boeren.

Deel dit topic

Reacties

Frans Z.
Ze had het over een schuld van een paar ton,ik denk dat ze bedoelde een paar miljoen.
+1
Noorderling
@Frans Z. ton per jaar aflossen komt inderdaad eerder.
Bekkink
@Noorderling als je een ton per jaar moet aflossen heb je redelijk geinvesteerd😏
Noorderling
@Bekkink
Of je lost snel af.
Stal is een keer af na 45jaar, koopt een keer een hoek grond en in het verleden is er ook altijd wel wat gedaan, vorige generatie heeft ook recht op wat. Je bent er zomaar wil je langzaam aan een beetje door groeien in grond en gebouwen en een up to date bedrijf houden.
paul1
Soms ? eerder vaak denk ik
grös
@paul1
Voor oude boeren niet ?
paul1
@grös voor oude boeren misschien nog wel meer, want het valt niet mee om alle regelgeving nog bij te benen.
+2
Noorderling
Quote Reactie van @paul1:
want het valt niet mee om alle regelgeving nog bij te benen.

En juist die regelgeving, als je je tijd uitzingt je wel voorbij gaat maar er het meeste negativiteit aan onttrekken. Diegene die nog voor hun toekomst moeten strijden, overzien de chaos op de een of andere manier en accepteren het, anders waren ze er nooit aan begonnen. Weten waar je staat is erg belangrijk, maar vooral niet je humeur laten verpesten door wat een ander vind, er komt niet zomaar iemand je tent sluiten als je goed voor je vee en jezelf bent.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0