Trekkers blokkeren Mediapark om uitzending met minister Schouten



Originele beschrijving

Het Mediapark in Hilversum wordt vanavond geblokkeerd door tientallen trekkers. De actie vindt plaats omdat minister van Landbouw Carola Schouten aanschuift bij het programma Zomergasten, dat op het Mediapark wordt opgenomen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kringloper
Is het leger ook al onderwegšŸ¤”
+10
slagroomvla
@Kringloper Nee, ze houden de boeren met een helikopter in de gaten...

Volgens mij is er tuig wat elke avond halve woonwijken afbreekt, maar daar gaat de zelfde politie op de loop...

Die agentjes dwingen ook wel met de dag meer respect af!
De eerste 10 min is al bagger
wotan2
Net even gekeken; prachtig, laat stukje uit een of andere film zien over een boer die van alles uitprobeert, om zoveel mogelijk alles nuttig te gebruiken. Van een afstand observeren, wat gaat goed wat gaat fout, en hoe ik kan daar uit leren, en fouten zo ombuigen dat ze toch een positief resultaat hebben.
Als het fragment voorbij is trekt ze dit naar haar zelf, alsof zij zo alles beredeneerd.šŸ¤”šŸ¤”šŸ¤”šŸ¤” šŸ¤¢šŸ¤¢šŸ¤¢šŸ¤¢šŸ¤¢šŸ¤®šŸ¤®šŸ¤®šŸ¤®šŸ¤®
+10
Ik kijk niet, hoef ik me ook niet te ergeren!
Rijkuil
Ik volg de uitzending. De tranen komen weer. R zit iets niet lekker bij haar. Ze praat over geliefd zijn en jezelf vergeven. En de vraag of ze goed genoeg is. Voor het ministerschap is mijn antwoord duidelijk: niet geschikt en niet goed genoeg.
hans1980
@Rijkuil of je had meer moeten bidden
+2
@Rijkuil heb dat stuk je net ook gezien . Alleen de vraag al . Wie zou ik willen zijn. Daar is volgens mij maar 1 antwoord op . Je moet je zelf zijn . Dat heeft ze nu wel goed gezecht dat ze dat niet is . Dat wisten wij nog niet. Opsluiten in het klooster dat is een mooie plek voor haar.
Rijkuil
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nlDe uitzending is heel kort samen te vatten. Een persoonlijkheid die twijfelt aan zichzelf en al het andere. Zonder inhoudelijke vakkennis. Een dodelijke combinatie waar wij boeren het slachtoffer van geworden zijn.
Eigenlijk is het voor haarzelf ook best sneu.
@Rijkuil Eigenlijk is het voor haarzelf ook best sneu.

Reageer @Rijkuil en dom tegelijk dat ze zich zo heeft laten neemen door haar beleidsmakers
Om dit als uit te dragen
+1
Rijkuil
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nlDat nemen ga ik even over nadenken
+1
Kringloper
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nl Lijkt me een mooie plek voor dā€™r in het klooster, misschien word ze daar wel verwend door een paar Paters die op knappen staan, die kijken niet zo nauw šŸ˜Š
+3
kanniewaarzijn
Uit de koker van Schouten: "......Als we de stikstofproductie niet aanpakken, is het de boer die daar als eerste last van heeft. Want wie merkt nu dat het zo droog is? Dat is diegene die gewassen verbouwt."

Moeten we hier nu om lachen of huilen? Of allebei??
@kanniewaarzijn het komt ze wel mooi uit drie droge zomers achter elkaar om dit te zegen
dit is ook echt de eerste keer dat het gebeurd . koekoek
Rijkuil
@kanniewaarzijn Representatief voor haar kennis over landbouw en klimaat.
familie pelle
@kanniewaarzijn is dit een serieus citaat van haar?
kanniewaarzijn
@familie pelle Jazeker! Lees het AD artikel maar, net boven het dikgedrukte woord "SLUIPMOORDENAAR".
laatste strijder
Totaal geen zelfkennis , daardoor ongeschikt voor een functie in wat voor tak ook ,een schande voor de politiek en hierdoor de agrarische sector de dupe . Deze vrouw is gewoon gigantisch naief (oer-dom)en een aanfluiting.
Hooibaaltje
@laatste strijder moet dus eigenlijk zou gauw mogelijk opstappen. Maar ja ....
+1
ted9
@laatste strijder Ik denk dat ze intelligenter is dan menig een. Jammer dat ze zich zo laat gebruiken. Maar daar is ze wel zelf bij.
laatste strijder
@ted9 Dat is t em juist , als je dan intelligent mocht zijn , laat je dan niet zĆ³ voor t karretje spannen , geef eens een duidelijke beleidslijn aan waar ze voor betaald wordt .
En hou de geloofsdiscussie erbuiten , maar waarschijnlijk behoort zoiets bij dit tv programma.
Rodeo clown
@laatste strijder intelligent zeker wel . Sluw is ze ook. Doortrapt en bedacht zaam.

Wie een beetje onderzoek doet en 1 plus 1 kan tellen. Komt toch uit bij de schoutengroep met hun nepvlees
Minder vee. Gevolg minder soja nodig als veevoer gaat de prijs omlaag . Voordeel voor het nepvlees.
Minder vee . En de slachthuizen worden gecontroleerd door de staat. Je zag met de corona hoe snel ze gesloten konden worden. Voordeel voor het nepvlees.

Voermaatregel wie gaat die kennis van de vouchers verstrekken aan de nevedi schouten advies?
Zwaagdijk
Maar ze zei Ookdat de veestapel omlaag moet. Minder dieren. ..
jg
@Zwaagdijk Dat is al keihard gaande , geen nieuws meer !
Ze ligt DUIDELIJK aan de ketting, ze mag niet vrijuit praten, heeft geen kennis van zaken , waardeloos programma . Opstappen is de enigste oplossing.
Rijkuil
@Detukkeroettwente Het was een waardevolle uitzending. Goed om haar beter te leren kennen. Ik ben wel geschrokken van een paar zaken. Hoe ze worstelt. Vooral op persoonlijk vlak gun ik dat niemand. Daarnaast haar onderbouwing waarom ze dingen op politiek vlak doet. Ze heeft echt geen flauw idee en haalt dan maar een voorbeeld aan van bietenblad voor haar kringlooplandbouw.
Lieve, lieve Carola: kom los van dat zweverige ministerie en bezoek eens een echte boerderij waar hard geknokt wordt om tegen de honger in de wereld te vechten ipv met wichelroedes aardstralen te zoeken waar de bijen blij van worden.
laatste strijder
@Rijkuil Vond t ook interessant , maar m n vooroordeel is (helaas) niet verandert , totaal ongeschikt voor de maatschappelijke positie waarin ze zit . (ze neuseld maar wat op de vierkante centimeter)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nƩt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
31
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0