Nederlander overschat uitgaven aan voedsel

Nederlanders overschatten hoeveel geld ze besteden aan voedsel. De gemiddelde Nederlander denkt zo’n 24 procent van het huishoudinkomen aan voedsel uit te geven. Uit cijfers van CBS blijkt echter dat Nederland slechts 8 procent aan voeding besteedt.

Deel dit topic

Reacties

+1
Bekkink
Mooi, dan kan dus de prijs 16% omhoog. Maar dan wel voor de boeren!!!
Wat was dat 40 jaar terug ? 16% zegt al genoeg
suggs 73
heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nl Dat zat toen op 30% , het zit al tientallen jaren op 7 , niets nieuws , mensen zijn meer gaan verdienen en landbouwvoedsel zit nog steeds op het niveau van de jaren 80. dit is door de politiek gedaan zodat mensen meer geld over hebben voor producten waar de kas meer aan had .
weurding
Boeren daarentegen onderschatten de prijs van eigen ruwvoer.... als men nog denkt goede maïs te kunnen kopen voor 11 1200 per ha en een 1e snede gras voor 300 moet je ook kunnen melken voor 30 cent🤭🙈
+1
de hoef
@weurding degene die het verkoopt voor dat geld is het domst
weurding
@de hoef 30 cent per kg?
de hoef

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0