PvdD

De waren reden waarom ze de naam PvdD hebben gegeven.

[url]https://twitter.com/ActieTD/status/1288578135294910466[/url]

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Het is ze gelukt...
Jean-PierreK
Of dat de ware reden is betwijfel ik. Koffeman is volgens mij iemand die imago's bouwt. In die tijd dacht de partij zonder dieren dat ze zo een grotere doelgroep zouden krijgen of dat ze zo minder op een anti veehouderij partij zouden lijken.
Als duurzaamheid in zijn algemeen hun drijfveer geweest was dan was Van Kooten niet weggelopen denk ik.
Politiek is grotendeels imago's bouwen en dat lukt ze vooralsnog beter dan mij lief is.
Melkboer16
@Jean-PierreK zie jij het dan voor je met de campagne?! Die enge heks van Ouwehand is geen Thieme waar in elk geval Jaap Kortestraat opgewonden van werd!
Het lijkt me sterk als die heks veel stemmen gaat krijgen!
Jean-PierreK
@Melkboer16, volgens mij hebben ze de afgelopen jaren ook op lokaal niveau een flinke partij opgebouwd. Zo slecht doet Ouwehand het niet bij haar achterban, kijk maar eens hoe vaak filmpjes van haar gedeeld worden. En tot slot wie zijn de alternatieven en hoe geloofwaardig zijn die naar de potentiële pzd kiezers. Tjeerd, Jesse of Van Kooten?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0