Melkveehouder Van Bergen: 'Met dit stalplan houd ik grip op vliegenoverlast'

Vooral in de warme en vochtige na(zomers) zorgen vliegen voor grote overlast. De insecten op afstand houden is dan geen gemakkelijke opgave. Het geheim achter een succesvolle vliegenbestrijding? Bayer Animal Health vroeg het aan melkveehouder Jacq van Bergen.

Deel dit topic

Reacties

+1
van Ittersum
Citroenzuur verdunnen/iets met citroen in je schuimspuit en je melkstal om de dag even innevelen en daarna afspoelen werkte bij mij altijd goed. In de stal sws geen vogelgaas aan de zijkant, zodat de stal een oase voor zwaluwen waren. Basis is meestal hetzelfde , geen voedingsbodem voor de vliegen maken zoals melk laten staan etc.
+2
labella
Wij van Bayer adviseren zooi van Bayer.
sjoerd de melker
@labella ik vind het een net promotiefilmpje.
Er wordt benadrukt dat de basis om je bedrijf schoon te houden en als je nog wat extra's wil dan kun je "die zooi" gebruiken
labella
@sjoerd de melker Sorry maar bij mij zit nog oud zeer wat betreft niet vergoede schade van ibr enten veroorzaakt door Bayer entstof.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0