Een optimale voorbehandeling tijdens het melkproces in 7 stappen

We kunnen niet sterk genoeg benadrukken dat een goede en intensieve voorbehandeling van cruciaal belang is in uw melkproces. Hierbij raden we aan om altijd de juiste en dezelfde routine toe te passen.

Deel dit topic Een optimale voorbehandeling tijdens het melkproces in 7 stappen (melkvee.nl)

We kunnen niet sterk genoeg benadrukken dat een goede en intensieve voorbehandeling van cruciaal belang is in uw melkproces. Hierbij raden we aan om altijd de juiste en dezelfde routine toe te passen.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

kaas
Betere folder maken je moet die koe dus in het bad stoppen om het hele uier te bedeken met dipmiddel wat voor amateur heeft die folder gemaakt stumpers
+1
sjoerd de melker
Op deze manier ga je geen 4 rondjes per uur melken als je een beetje serieuze zij-aan-zij hebt
+1
ted9
Wat een geld klopperij die dip middelen
harke
Echt weer onderzoek door ene figuur die zelf geen koeien melkt
Bekkink
🤔doet een robot dit ook allemaal?
de hoef
@Bekkink laval wel war
+1
m uut m
Wij behandelen voor met een droge doek (1 doek 2 koeien).
Voor de rest niets meer.
Celgetal onder de 150 en ddd 0,05.
+1
huske
@m uut m maakt je vrouw de ramen ook schoon met een droge doek?
Frits1
@m uut m gebruik je geen droogzetters?
m uut m
@Frits1
Nee alleen veel uiermint.
+1
ROORDAJ
Het voorbehandelen van een aantal koeien in een carousel is onlogichs ivm het telkens weer terug lopen.Daarvoor is de carousel niet uitgevonden.Juist om lopen te besparen.Beter is om krachtvoer te verstrekken bij binnenkomst en de melker 2 standen verder te laten werken.Voorbehandelen en direct aansluiten.Dan heb je zo een halve tot 1 min vershil tussen Kv en aansluiten zonder veel loopwerk.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!