Dirk Duijzer, voorzitter topsector Agri en Food onwaardig?

topsectoragrifood.nl/geen-onderdeel-van-een-catego…

Laten onze top coöperaties zich vertegenwoordigen door een voorzitter die voor een gedeelte van hun leden de link legt met de NSB. Een zwarte bladzijde in onze geschiedenis.

Voorzitters onwaardig!!!

EEN SCHANDE!

Deel dit topic

Reacties

+1
Melkboer16
Helemaal mee eens! Weg met die man.
+6
mlkvhoudr
Voel je nou toch niet steeds aangevallen en probeer je eens te laten inspireren en triggeren door te kijken waar je wat kan met de punten die hij aangeeft ipv lopen zeiken op 1 opmerking.

En daarnaast is er ook in de landbouw wel eens wat rasisme daarin zijn we niet beter of slechter dan de rest van nl
+15
John Spithoven
@mlkvhoudr Heeft niets met racisme te maken. Racisme is van alle tijden en alle bevolkingsgroepen. En keur ik sterk af.

Dirk Duijzer is het gezicht van de landbouw en hij vergelijkt een gedeelte van waar hij voor staat met de NSB.

DAT IS ECHT VOORZITTERSONWAARDIG
+3
Melkweb
@John Spithoven wordt je lijst van niet capabele mensen wel niet zo lang dat je langzamerhand moet afvragen : ben ik dan wel zo capabel om iedereen maar zwart/wit af te schilderen? Ben het volledig met @mlkvhoudr eens , er wordt hier voornamelijk gezeken op of door 1 punt gigantisch naar boven te halen. Zegt toch enorm veel over de schrijver en zijn denk of gevoelswijze?
+1
mlkvhoudr
@John Spithoven voor op gesteld dat ik het natuurlijk ook allemaal niet precies weet hoe het vroeger zat maar het lijkt toch echt te kloppen dat er onder boeren een deel sympathie had voor de NSB.
Hun hoogtepunt hadden ze echter al gehad voor de oorlog en toen duidelijk was wat hun echte intenties waren haakten de mensen al af.

Los van dat hij zelf al aangeeft dat het een foute vergelijking is lijkt t feitelijk wel te kloppen

Maar kijk ook vooral eens naar de intenties van het interview en die zijn voor een niet al te defensieve boer vooral een aanzet tot nadenken hoe houd ik het verdienmodel in stand en blijf ik bij de tijd

historiek.net/nsb-nationaal-socialistische-bewegin…

(klik om te vergroten)

+4
andrestouwe
@mlkvhoudr Feitelijk klopt het niet, als je uit gaat van waar de NSB voor staat. Dat boeren NSB verhaal zit heel anders. Als lid van de NSB werd je in eerste instantie ontzien door de bezetters, je paarden werden niet gevorderd enz., tot de nood zo hoog werd en ze ook ingeleverd moesten worden. Het was de weg van de minste weerstand.
Trek een cirkel van 1000 meter om je erf, dan kan ik je wel een aantal toenmalige "NSB"boeren noemen. Dat waren boeren die wisten waar en bij welke buren onderduikers zaten, maar nooit iets verraden hebben. Daarnaast zijn er ook genoeg geweest die zelf onderduikers hadden.

Over de heer Duijzer, als je als voorzitter topsector Agri en Food deze uitspraken doet over een deel wat je vertegenwoordigd, denk ik dat je beter rechtsomkeert kan gaan en bij een andere instantie je miljoenen moet gaan harken.
mlkvhoudr
@andrestouwe hij had het overduidelijk over de periode voor de oorlogsjaren volgens mij. Wij zijn hier pas na de oorlog terecht gekomen net als t halve landgoed dus wie hier goed en fout was hebben wij geen idee van.

Dit verhaal heb ik later wel eens opgezocht is dat nog familie van jou?

joodsewerkkampen.nl/Werkkamp/25-de-vecht.html/
+1
andrestouwe
@mlkvhoudr dat is een kleine fractie van het verhaal. laat ik het zo zeggen, zonder oorlog had er op dit moment in de dodenbocht nog een boerderij gestaan...
Woutertje77
@John Spithoven Duijzer is niet zozeer het gezicht van de landbouw/dierhouderij, maar vooral van de Topsector bedrijven, en glastuinbouw, boomteelt, fruitteelt, akkerbouw etc. De veehouderij is steeds meer het zorgenkindje
+1
Jan S
😀
+1
mlkvhoudr
@Jan S word ik weer eens voor dom uitgemaakt wie durft de iq test met me aan ?
JD4240S
mlkvhoudr
@JD4240S kom maar langs kerel je hebt weer eens een nieuwe nickname zag ik praten we eerst eens rustig met een bakje koffie bij en dan gaan we er voor.

Pb maar even voor een datum
JD4240S
@mlkvhoudr Geen behoefte aan koffie.
Laat maar even zien wat je kunt
Je vroeg:word ik weer eens voor dom uitgemaakt wie durft de iq test met me aan ?

Het goede antwoord is natuurlijk: ja, ik

Wanneer je had gevraagd: wie wil bij die ex- leerdammer dezelfde onzin horen dan wat we hier lezen had ik geen ja gezegd
mlkvhoudr
@JD4240S vraag maar raak zou ik zeggen.....
+1
Jan S
😀
JD4240S
@Jan S Niet de moeite waard om aandacht aan te schenken
+2
mlkvhoudr
@Jan S ben dan toch best veelzijdig als ik al die betekenissen lees 😆
Jan S
😀
+1
Rodeo clown
Waar blijven de lto en rabo leden om afstand te nemen van de uitspraken van deze man.?
Melkboer16
@Rodeo clown ik ben van beide lid of klant en heb al afstand van die gluiperd genomen.
JD4240S
@Rodeo clown die zijn op vakantie
John Spithoven
Dirk Duijzer vertegenwoordigd ons, onze partners. RFC, Nutreco , Agrifirm enz enz.
Ook min van LNV.

En de hun spreekbuis is Dirk Duijzer, dus hun gezicht. En als deze man niet meer normbesef heeft dan zwarte bladzijden uit de geschiedenis oprakelen, dan is hij daar niet op zijn plek.

Dat heeft met fatsoen te maken, niet met mensen zwart maken.

Als we elkaar middels dit soort tactische uitspraken laten vertegenwoordigen verdienen we niet beter dan de huidige chaos!
Woutertje77
@John Spithoven eens dat het absoluut niet tactisch is
+1
jg
@Woutertje77 Elitaire arrogantie.
JD4240S
@jg Dat is een passende omschrijving. Gezien zijn carrière en werkgevers zijn de uitspraken van hem respectloos richting de primaire sector
kanniewaarzijn
Let vooral op de laatste zin in de tekst. Speelde toen kennelijk ook al.
+2
Rodeo clown
De ene zegt boeren zijn NSB ers . Een andere zegt . Wir haben das nicht gewust
Wie kreeg de meeste media-aandacht?
+1
Daats
@Rodeo clown er zijn ook boeren die vergunningen opvragen van andere boeren om te kijken wat ze hadden aan vee hadden, hoe zou je die willen noemen?
+1
Rodeo clown
@Daats dat noem ik na controle. Wat bij een kleine groep elite bestuurders met voorkennis toch geen probleem is . Wie onrust zaait zal storm oogsten.
Daats
@Rodeo clown besef wel dat er hiermee ook een grote groep niet elite bestuurders hier hinder van gaan ondervinden en voor hun zal dan zeker geen all4one meer gelden, maar ieder voor zich....
Rodeo clown
@Daats daarmee geef je gelijk het probleem aan dat de lagere bestuurders de elite bestuurders niet terecht wijzen zoals met Dirk Duizer.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Rodeo clown:
@Daats daarmee geef je gelijk het probleem aan dat de lagere bestuurders de elite bestuurders niet terecht wijzen zoals met Dirk Duizer.

Hang niet de clown uit, luister het hele verhaal van Dirk Duizer
Het enig wat niet helemaal juist is dat Drenthe niet gelijk met heel Nederland gesteld kan worden.
Verder kan je alleen maar blij zij dat er zulke mensen zijn als hij.
+2
Jan S
😀
+1
arie.j
Quote Reactie van @Jan S:
Ik had het iterview nog niet beluisterd. Maar als jij mensen aanbeveelt is dat voor mij reden genoeg om nog eens kritisch naar deze mensen te kijken/luisteren. En niet voor niets blijkt maar weer. Deze man is gewoon bezig om agenda 2030 (communistische groene linkse agenda) aan de boeren op te dringen door met een hoop stroop te smeren voor twijfelaars. En anderzijds de boeren die zijn agenda niet moeten weg te zetten als NSB-ers of radicaal (rechts).Je hoeft me niet te vertellen dat jij dat anders ziet, want dat weet ik al.

Communistisch? Gewoon links is als scheldwoord ook al aan inflatie onderhevig?
Gebrek aan uitdrukkingsvaardigheid, dat heb je.
Hoe het wél moet, dat weet je niet en vertel je niet.
Maar wel overal de complotverhalen opscharrelen om zoveel mogelijk mensen kapot te maken. Jou maatschappij is blijkbaar de maatschappij van een puinhoop met ellende.
Jan S
😀
sorry
@Daats kaalscheren heeft in sommige gevallen geen effect
JD4240S
@Daats Greenpeace, de persgroep Nederland en waarschijnlijk de gebroeders MOB zijn er mee bezig
Boeren die daar tijd en energie voor hebben???
Ik ken ze niet
Daats
@JD4240S kom wat vaker op prikkebord, je herkent ze meteen
JD4240S
Het is lekker niet mijn voorzitter.
NSB🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
+2
John Spithoven
Ik zie allerlei reacties
Ik noem

Een goed verhaal van Dirk Duijzer met 1 foute zin geeft voor de meerderheid een goed verhaal

Je moet je niet aangevallen voelen en inspiratie halen door het wegzetten van een gedeelte van ons als collaborateurs.

Ik zal de adviezen meenemen en er naar handelen . Mag ik dan wel van jullie om steun vragen als ik uit de bocht schiet in een goed verhaal😜
+1
mlkvhoudr
@John Spithoven mijn steun heb je wel daar hoef je niet achter aan ik ga niet klakkeloos in de juichstand. Juist door hier inhoudelijk kritiek op elkaar te hebben op een manier dat we respect voor elkaar hebben maakt ons allemaal sterker en beter.

Ik merk wel dat ik langzamerhand iets opschuif richting als jullie dat nou ook doen richting mijn kant (uiteraard zonder het toe te willen geven )😋 komt het allemaal goed😃
+3
Achso
@mlkvhoudrVd Oever heeft eens iets vergeleken met een vervolging, Baudet iets met een sluipmoordenaar, Wilders met Marokkanen. Daar valt heel Nederland over. Een of andere randdebiel in eigen gelederen noemt agrariers eigenlijk NsB ers en je praat het nog goed ook. Bizar
+1
mlkvhoudr
@Achso graag een quote waar uit blijkt dat ik het met hem eens ben?
+2
Hans van Bergen
Helemaal eens met Jon Spihoven. Verder kunnen we vast stellen dat melkveehouder en melkweb niet deugen. Allemaal rooie oproeikruiers die hier de zaak aant scheiten proberen te brengen.

Waar haal je het gore lef vandaan om boeren en nsbders bij elkaar te brengen
arie.j
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
Waar haal je het gore lef vandaan om boeren en nsbders bij elkaar te brengen

Nou de Boerenpartij deed het destijds wel gekker, die zette iemand , die behalve pluimveeconsulent, voor en in de oorlog NSBer was als vertegenwoordiger in de 1e Kamer
parlement.com/id/vg09lkx98twi/…
+1
marcsterreborn
@arie.j er is dus weer niets nieuws onder de zon
mlkvhoudr
@Hans van Bergen jij mag onzin over mij verkondigen tot je er dood bij neer valt je bent toch niet te overtuigen. Vind ik prima maar als je beetje beter leert lezen zou je weten dat je onzin typt
+1
Grasbaal
Voor wie niet de moeite neemt om alles te beluisteren. Maar wat zegt Duizer nu eigenlijk?: Klik hier
JD4240S
@Grasbaal Niet zo moeilijk. Hij spreekt goed Nederlands.
+1
pieta
@Grasbaal Ik vind dat ie wel heel ver teruggaat. Want het enige wat wellicht iets met echte radicalisering te maken had is bijna honderd jaar geleden en toen was ook nog een groot deel boer. Wat er ooit voor iets met LPF is geweest heb ik in ieder geval nooit meegekregen.
En voor dit moment zit, voor zover aanwezig, de radicalisering in het feit dat telkens geframed worden, de regels telkens veranderen, dierenactivisten zo ongeveer een vrijgeleide krijgen om maar te doen wat ze willen etc etc.
+1
arie.j
Quote Reactie van @pieta:
@Grasbaal Ik vind dat ie wel heel ver teruggaat. Want het enige wat wellicht iets met echte radicalisering te maken had is bijna honderd jaar geleden en toen was ook nog een groot deel boer. Wat er ooit voor iets met LPF is geweest heb ik in ieder geval nooit meegekregen.En voor dit moment zit, voor zover aanwezig, de radicalisering in het feit dat telkens geframed worden, de regels telkens veranderen, dierenactivisten zo ongeveer een vrijgeleide krijgen om maar te doen wat ze willen etc etc

Lokaal was dat soms nogal verschillend pieta.
In 1963 was er in Drenthe een complete boerenopstand met als middelpunt Hollandse veld
Tegen het Landbouwschap en tegen de drie Landbouworganisatie's. Het was Boer Koekkoek zijn opkomst
Ook in Overijssel en Gelderland waren er gebieden waar veel boeren daar achteraan liepen.
Maar in andere streken zoals het Zuiden en ook hier in het Westen haalden vrijwel alle boeren hun schouders op over zoveel dom boerengeweld. Daar was toen ook vrijwel ieder bij een Landbouw organisational aangesloten i.t.t. die vrije boeren.
En ook nu komt het grootste geweld van boeren die eigenlijk nergens willen bijhoren.
Overigens, voor er zijn die en verkeerde conclusie trekken:
Die strijd van toen tegen heffing van het Landbouwschap was héél iets anders dan nu tegen verplichte krimp van de Veehouderij en tegen de steeds verder gaande regelzucht.
John Spithoven
@arie.j En daarom gaat het vergelijken van de heer Duijzer van aanhangers van fascist Anton Mussert met aanhangers van LPF en FvD compleet mank.

Dirk Duijzer slaat de plank daar stevig mis om kiezers van FvD in 1 adem te noemen met aanhangers van Mussert.

historiek.net/anton-mussert-1894-1946/526/
+1
arie.j
Quote Reactie van @John Spithoven:
Dirk Duijzer slaat de plank daar stevig mis om kiezers van FvD in 1 adem te noemen met aanhangers van Mussert.

Niet de boel invullen zoals je het beste uitkomt
Hij noemde voorbeelden van radicaliseren, waarbij hij ook de NSB van voor de oorlog noemde maar eigenlijk een fout voorbeeld vond
Vertel jij eens wanneer is iemand of een organisatie geradicaliseerd?
gerrie-hul
@arie.j niet de boel invullen zoals jouw het beste lijkt Beste Arie je doet zelf niet anders Begin eerst eens bij jezelf Ik lees hier vaak wat je inbrengt precies hetzelfde als de bovenste regel
+2
arie.j
Quote Reactie van @gerrie-hul:
@arie.j niet de boel invullen zoals jouw het beste lijkt Beste Arie je doet zelf niet anders Begin eerst eens bij jezelf Ik lees hier vaak wat je inbrengt precies hetzelfde als de bovenste regel

Als je vind dat iets niet klopt wat ik noem, schrijf dan wat dat is,
Iemand beschuldigen zonder te noemen waarvan, dat is een slag in de lucht.
+2
JD4240S
@arie.j Waarom zou hij tijd besteden aan een ex boer die de zaak probeert uit zijn verband te rukken terwijl al zijn energie bruikbaar is om voor de huidige generatie boeren er nog iets van te maken
John Spithoven is de rotzooi aan het opruimen van valende belangenbehartiging en boeren die geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Hij krijgt van mij alle lof daarvoor en Arie, ga iemand anders een antwoord vragen op je vraag
+1
arie.j
Quote Reactie van @JD4240S:
Waarom zou hij tijd besteden aan een ex boer

Wat denk je dat gerrie-hul is? Soms een actieve boer? Nou dan zit je er behoorlijk naast
JD4240S
@arie.j Wat ik denk? 😎 Dat wil jij niet weten😎
pieta
Quote Reactie van @arie.j:
In 1963 was er in Drenthe een complete boerenopstand met als middelpunt Hollandse veldTegen het Landbouwschap en tegen de drie Landbouworganisatie's. Het was Boer Koekkoek zijn opkomst

Die was ik vergeten.
gerrie-hul
@pieta En in Hoogeveen met melk meer mans
pieta
@arie.j Ik ben geen fervent aanhanger van FDF. Ik vind wel dat ze hele goede dingen doen maar af en toe schieten ze in mijn beleving nogal uit de bocht. Maar altijd blijven praten zonder dat er geluisterd wordt is het ook niet.
arie.j
Quote Reactie van @pieta:
@arie.j Ik ben geen fervent aanhanger van FDF. Ik vind wel dat ze hele goede dingen doen maar af en toe schieten ze in mijn beleving nogal uit de bocht. Maar altijd blijven praten zonder dat er geluisterd wordt is het ook niet.

De één vind iets eerder geradicaliseerd dan de ander.
Maar als je als groep met letterlijk geweld je zin wilt doordrijven, dan ben je ongeveer wel zover lijkt me.
Farmer_
@arie.j Er zijn ook gasten die als een blind paard achter de overheid aan blijven lopen.
arie.j
Quote Reactie van @Farmer_:
@arie.j Er zijn ook gasten die als een blind paard achter de overheid aan blijven lopen

Democratie is alleen voor als het uitkomt?
+1
Farmer_
@arie.j De DDR noemde zich ook Democratisch.
Farmer_
@arie.j Kijk dit mocht wel, waar de boeren voor bekeurt werden.


Hans van Bergen
@pieta Kun je ff wat voorbeelden geven hoeneer FDF uit de bocht vloog.
pieta
@Hans van Bergen Vergelijking met WOII, met veel trekkers richting Vollenbroek, Gedeelte vd wegafzettingen/verkeersvertragingen, ultimatum stellen, boeren judas noemen, etc etc. Maar ze doen en hebben goede dingen gedaan.
Hans van Bergen
@pieta Joden werden in de jaren 30 als minderwaardige untermenschen beschouwd. Hetzelfde dus als nu de boeren. Wat snap jij hier niet aan? Had je ook meegekregen eerder dat CvdK vd Donk in Brabant de protesterende trekkers vergeleek met het binnenrollen van de tanks op 10-05-1940?
Vollenbroek heeft met zijn onzinnige rechtzaken alles verloren totdat hij een d66 rechter trof ook zon rooie klootzak en heel NL maar eik alleen de boeren trof en probeert kapot te maken. Logisch om bij hem te demonstreren. Wat uiteindelijk in een dialoog leidde en nu een overleg. Wat snap jij hier niet aan? Waarom zouden wij geen wegen of snelwegen mogen blokkeren ? Hoezo snap jij dit niet? LTO is ondertussen met vakantie tot 1 september. Best knap om dit allemaal nie te weten als je iedere dag op dit forum rondhangt
+2
pieta
@Hans van Bergen 😁 Tjah, ieder zijn mening.
Kringloper
De belangenbehartigers en de politiek zijn bezig de boeren tegen elkaar op te zetten. Als ik hier de reacties lees lijkt ze dat goed te lukken!
+1
Melkvee1980
@Kringloper Volledig met je eens. Maar start dat niet al met zo’n soort topic? er kan toch geen positieve opbouwende discussie komen uit zo’n opening?
arie.j
Quote Reactie van @Melkvee1980:
@Kringloper Volledig met je eens. Maar start dat niet al met zo’n soort topic? er kan toch geen positieve opbouwende discussie komen uit zo’n opening?

Dat moet je dan degene die deze topic opende maar eens voorleggen.
JD4240S
@arie.j waarom
JD4240S
@Melkvee1980 en waarom niet? Het is een vraag die gesteld wordt. Jij doet net of het een stelling is maar er staat een:

?
Wat is je drive om het verkeerd te interpreteren?
Melkvee1980
@JD4240S Omdat er onderaan staat EEN SCHANDE!!!

Volgens mij is dat geen vraag...
Alan
@Melkvee1980 je ziet het als een feit. Dat is mooi, dan zijn we het met elkaar eens.
+4
arie.j
Quote Reactie van @JD4240S:
@Melkvee1980 en waarom niet? Het is een vraag die gesteld wordt. Jij doet net of het een stelling is maar er staat een:?Wat is je drive om het verkeerd te interpreteren?

Scrol nog eens een keer naar boven, en lees dan eens echt alles wat John Spithoven schreef.
Staat daar een vraagteken op het eind? Nee, geen enkele, hoe kom je erbij
Er staan ín totaal vier uitroeptekens achter: 'Voorzitters onwaardig' en achter 'Schande'
John wil geen discussie, maar hem aan de schandpaal.
En daar heb ik kritiek op.
+2
Kringloper
@arie.j Taal en spelfouten zijn hier aan de orde van de dag, blijft overend staan dat Spithoven wel gelijk heeft!
JD4240S
@arie.j in de titel staat bij mij een vraagteken. Hopelijk bij jou ook. Daarna komt de mening van degene die het plaats. Dan is er ruimte om je eigen mening te geven ipv de boodschapper te verketteren.
+1
arie.j
Quote Reactie van @JD4240S:
@arie.j in de titel staat bij mij een vraagteken. Hopelijk bij jou ook. Daarna komt de mening van degene die het plaats. Dan is er ruimte om je eigen mening te geven ipv de boodschapper te verketteren.

Wel eens van een 'retorische vraag' gehoord?
Dat is een vraag waar je geen antwoord op verwacht. In dit geval alleen uit verontwaardiging neergezet.
John Spithoven had geen vraag. Het is een aanloopje voor zijn mening waar hij zo van overtuigd is dat hij er 4 uitroeptekens achter zet
==
Net zoals wanneer jij iets onmogelijks aan een ander vraagt,en de ander roept vervolgens: "Denk je soms dat ik gek ben?"
Dat is dan ook geen vraag van hem, maar alleen uiting van verontwaardiging.
+1
Farmer_
@arie.j Het is toch heel simpel, John strijd voor de grote groep boeren zijn belangen en zijn bedrijf , Duijzer wil dat de boeren met plannen van de overheid meegaan en zit de boeren te Framen, is toch niet zo moeilijk.
+2
arie.j
Quote Reactie van @Farmer_:
@arie.j Het is toch heel simpel, John strijd voor de grote groep boeren zijn belangen en zijn bedrijf , Duijzer wil dat de boeren met plannen van de overheid meegaan en zit de boeren te Framen, is toch niet zo moeilijk.

Het is me voor zover duidelijk dat John niet de naam wil hebben geradicaliseerd te zijn.
Zou ik ook niet willen, kom je bijna op één lijn te staan met IS strijders.
Daarom mijn vraag, wat is eigenlijk geradicaliseerd? en wanneer ben je dat?
Dat kijkt me een zinniger discussie dan over 'Of er voor de oorlog ook nog boeren bij de NSB hebben gehoord.
JD4240S
@arie.j neem fff een diepe hap lucht en een moment tot bezinning
Ga IS er lekker bijslepen, man toch doe ffff kalm aan
Alan
@JD4240S is hier echt niet normaal meer. Allemaal vergelijkingen met 75 jaar geleden en er wordt niets aan gedaan forum onwaardig. Totaal geen moreel besef meer. Als de argumenten ophouden en op de persoon spelen niet meer werkt dan nog maar dieper zinken om je gelijk/ mening door te zetten. Wat een volk. Hopelijk zijn het trollen en geen boeren. Want dan moet ik me echt kapot schamen voor mijn collega's. 😢
+1
marcsterreborn
@Alan Er zijn ook collega's die zich voor jou schamen..
+1
Jan S
😀
JD4240S
@Jan S hij heeft gezien zijn reacties en zijn onvermogen een keer een antwoord te geven wanneer je hem/haar/het een vraag stelt waarschijnlijk een nogal gecompliceerde herbevalling beleeft
Alan
@marcsterreborn ach man.... Ik ken jou niet en jij kent mij niet. En eerlijk gezegd lijkt mij het prettig om het zo te houden. Beetje fatsoen is toch het minste wat je hier zou moeten kunnen verwachten.
t zal wel
Niks anders te doen met z'n allen......pffff
jpls
@t zal wel noemen ze zoiets ook niet "haantjesgedrag"😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
94
DEELNEMERS
26
WEERGAVES
0