Nieuwe Waterschapswet

Heeft ieder zijn mening al kenbaar gemaakt? Lijkt wel van belang te zijn i v m zeggenschap internetconsultatie.nl/wetdemocratiseringwaterscha…

Deel dit topic

Reacties

Wolswinkel
Dat is een goeie, moet ik nog doen! Tot wanneer kan dat @pa?
pa
@Wolswinkel Maandag 3-8 is de sluiting
Weidezicht
Heel snel volgens mij. Ik heb paar weken geleden gedaan. Alleen versturen is dan ook foetsie. Geen idee of je dat later dan nog in kan zien. Volgens mij niet eens bevestigingsmail.
Farma_boerke
@Weidezicht je moet via email je bijdrage bevestigen. Je kunt het vervolgens op de site teruglezen.

Voorstel is van Laura Bromet, dus weet je de insteek en doel
Weidezicht

(klik om te vergroten)

Inderdaad, dit is de bevestiging van indienen
+1
Weidezicht
Geef dit item nog ff aandacht. Is echt belangrijk, baat het niet schaadt het niet, maar als je vandaag kwartiertje hebt, reageren. Is een, ik meen, groen links, jesse klaver wetsvoorstel om via de achterdeur, het laatste beetje zeggenschap van de boeren het waterschap uit te werkrn. En aangezien vele waterschappen al verschoven zijn van waterbeheerder naar natuurbeheerder en aanlegger, kan het geen kwaad, voetje tussen de deur proberen te houden. Ik zal hem ook ff delen in de welbekende appgroepen waar ik zelf nog inzit. Misschien oom tip voor sommige andere hier?
+2
Bonne
Gedaan!!
+1
torrarica
Heel belangrijk ,iedereen moet dit doen, kan nog net.
Weidezicht
Ik lees weinig reacties in de zin van ingevuld...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0