'Geef Haanstra en Vogelaar een kans'

De LTO ligt op z’n gat. Slechter kan het niet worden. Beide mannen weten hoe de hazen lopen.

“Dat moeten ze niet doen, dan wordt de chaos nog groter”, was mijn eerste reactie toen ik hoorde dat Vogelaar en Haanstra zich meldden als opvolger van Marc Calon. Samen. Een duobaan dus. Van totaal verschillende bestuurders. Dat wordt oorlog binnen de LTO.

Deel dit topic 'Geef Haanstra en Vogelaar een kans' (boerderij.nl)

Slechter kan het niet worden. Beide mannen weten hoe de hazen lopen.

Nieuwsgrazer

Reacties

jan w
Mijn zegen hebben ze. Slechter kan het bijna niet worden. In mijn optiek is het eigen belang helemaal zoek. Men dweept wel iedere keer met een lijst van wat men heeft bereikt. Maar eigenlijk zouden ze een lijst moeten maken van wat ze niet hebben bereikt, dan kunnen ze er tenminste van leren van wat ze moeten verbeteren.
Jaap40
Voor de LTO iig laatste kans scenario. Niet hieraan meewerken door LTO betekent hetzelfde als einde verhaal LTO.
@Jaap40 Jan Cees en zn vrinden worden nu ook al/nog tegengewerkt door oa LTO , in het stikstof verhaal./FABEl ongeloofelijk wat hier gebeurt !!! Problemen proberen op te lossen die niet bestaan !
Jaap40
kanniewaarzijn
[quote="@Jaap40" p="1777045"] FABEI?

fabel
Jaap40
@kanniewaarzijn dat is het zeker
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!