Kamervragen over kort geding stikstofmaatregel

Tweede Kamerleden Jaco Geurts (CDA) en Mark Harbers (VVD) hebben Kamervragen gesteld naar aanleiding van het kort geding dat de stichtingen Agrifacts en Stikstofclaim donderdag hadden aangespannen over de onderbouwing van de ministeriële voernormen.

Deel dit topic Kamervragen over kort geding stikstofmaatregel (nieuweoogst.nl)

Tweede Kamerleden Jaco Geurts (CDA) en Mark Harbers (VVD) hebben Kamervragen gesteld naar aanleiding van het kort geding dat de stichtingen Agrifacts en Stikstofclaim donderdag hadden aangespannen over de onderbouwing van de ministeriële voernormen.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+6
Stroman
Geurts kan zich ook weer even profileren voor de komende verkiezingen. Schandalig dat hij Carola haar stappen niet doorzag en pas wakker wordt nu Staf en SSC de leiding nemen.
+3
Bartlehiemboer
@Stroman Als hij al wakker wordt, geloof er niets van, dat er ook echt iets zinnigs of een vuist uit Geurts komt. Dat heeft te lang geduurd
+4
Coen
@Bartlehiemboer , deze kamervragen van de beide coalitiepartijen CDA/VVD zijn alleen voor de bühne, binnenkort zijn er nl. verkiezingen.

ze hebben deze voermaatregel destijds zonder blikken of blozen geaccordeerd, zonder toen vragen te stellen over de reproduceerbaarheid.
+2
magerehein
Een enorme blamage voor de gehele 2e kamer. Hebt zich maar wat laten voorliegen en hebben de sector maar aan de schandpaal genageld.Alles mag naar huis gestuurd worden.
+1
verbi
@magerehein Daar ligt niemand wakker van in de 2de kamer.De boeren zijn de schuldigen van het stikstof verhaal zo denkt dat volk daar. Als het over een buitenlander gaat dan komen ze wel terug van reces maar niet voor ons, zo belangrijk vinden ze ons.
Alan
Ik vind ze behoorlijk slapen. Ronald Beulink vertelde dit weken geleden al. Kunnen we hem niet vragen of hij ons hier meer op de hoogte houdt over de gang van zaken. Rest loopt volgens mij behoorlijk achter de feiten aan 😢

(klik om te vergroten)

kanniewaarzijn
@Alan Die brief klopt helemaal, behalve de laatste zin: Carooltje heeft nooit gezegd dat ze affiniteit heeft met de sector (het feit dat ze als kind van 9 op een boerderij woonde zegt niks). Dat hebben de boeren ervan gemaakt, omdat men dat wanhopig wenste.
j h p
In deze zijn het 2 klaplopers die nattigheid voelen.
gerrie-hul
Is het niet verstandiger dat Geurts en van Martels Haberts en Lodders hun biezen pakken Die figuren horen niet in de kamer thuis Werken alleen maar tegen de boeren
puddingbroodje
@gerrie-hul nou dan weet ik nog 147 anderen die nog erger zijn!
Bartlehiemboer
@puddingbroodje Dat zal maar juist omdat ze zich voordoen als behartiger van de boeren zijn dit de wolven in schaapskleding. Trap er niet in
+3
demelkboer
Die ambtnaar is natuurlijk helemaal niet op vakantie , er moet gewoon tijd gewone worden om iets in elkaar te flansen dat ook nog juridisch houdbaar is
kanniewaarzijn
@demelkboer Precies! Dat was ook mijn eerste gedachte. Die moet even uit de wind gehouden worden.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!