Te weinig vlees voor Offerfeest: 'Slagers bedonderen hun klanten'



Originele beschrijving

Vandaag begint het Offerfeest, een van de grootste feesten onder moslims. Maar de viering zal dit jaar voor veel families anders zijn dan anders. Door corona is er een flink tekort aan het traditionele offervlees.

Deel dit topic

Reacties

Farmer_
Daar kan de media zich wel druk over maken.
+1
casev
Heeft de nvwa goed zijn best voor gedaan, met al hun belachelijke corona eisen.

De slachtwereld begint inmiddels wel een raar wereldje te worden. Alle vaklui en liefhebbers van het vak zijn door alle bemoeizucht de sector uitgerend, en wat over is zijn een handjevol bedrijven die tegen een piepkleine marge met oosteuropeanen de boel rond moeten zetten.
+1
Sjaakiee
Klopt wel had rammen ongezien door telefoon verkocht nog nooit meegemaakt.
van Ittersum
@Sjaakiee of het is niet in de media gekomen maar tot heden valt me het mee dat ze niet ongevraagd her en der de rammen uit de weilanden hebben gehaald...of de rioolzuiveringsbedrijven een overmaat aan "rood" afvalwater hebben geconstateerd.
sorry
@van Ittersum er is iemand een paar pinken kwijt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0