Alarm om Methaan

ad.nl/binnenland/…

Deel dit topic

jg

Laatste  |  

Reacties

+6
Weidezicht
Na onderzoek door een ambtenaar van LNV, die vanwege overspannenheid nu voor onbepaalde tijd op verlof is en daarom onbereikbaar, klopt dit duitse onderzoek niet, de gevonden methaan uitstoot, komt via een omweg in de noordzee terecht. Volgens deze ambtenaar is de echte bron, de nederlandse veestapel. Naar het schijnt rijden NL veehouders s nachts hun mest naar het strand in scheveningen en lozen het daar in de noordzee. De regering heeft naar aanleiding van dit onderzoek door deze in worstenbroodjes afgestudeerde ambtenaar een algeheel verbod voor het rijden met een mesttank over de openbare weg afgekondigd.
jordi 1455
Jammer dat ze al dat bruikbare aardgas zomaar weg laten lopen.
casev
Is hier op de veengrond ook een continue proces, en in de winter wanneer er ijs ligt mooi te zien welke hoeveelheden er op sommige plekken omhoog komt continu, 24/7....
OOK DIT moet stoppen !!!
Kringloper
@Detukkeroettwente Je bedoeld de Methaan uitstoot🤔
@Kringloper Nee dit domme gedram over NIKS !!!
Bekkink
🤔hoeveel zeekoeien moeten we nu reduceren?
Kruiswijk
@Bekkink De persoon waar u op doelt is niet langer werkzaam als hoogste ambtenaar op het ministerie van lnv.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!