Rechter: onderbouwing stikstofbereking mist

Eén ambtenaar blijkt belast met de doorrekening van de voermaatregelen van het ministerie van landbouw. Omdat deze man zijn bevindingen niet goed documenteerde doet de rechtbank geen uitspraak in het stikstof kort geding.

Deel dit topic

Reacties

+2
kanniewaarzijn
Eigenlijk geeft men hier ronduit toe: er is geen onderbouwing. Maar dat is al 20 jaar zo. Wij hebben hier een uitspraak liggen over de MINAS (destijds) waarin een rechter ook aangeeft: LNV kan de onderbouwing niet geven, want die is er niet!!
kanniewaarzijn
En op basis van dit niet onderbouwde beleid werden (willekeurige) heffingen opgelegd tot soms wel 100.000 euro aan toe. Het buitenland zal er wel weer met bewondering naar kijken 😆
+1
Grasbaal
Hoe kan je het verzinnen:
BertK
We worden gewoon aan het lijntje gehouden. LNV had ook meteen kunnen zeggen dat er geen onderbouwing op papier is.
Vario512
Er is dus een mondelinge onderbouwing van de voermaatregel.
+4
DUS STOPPEN MET DEZE ONZIN/FABELS.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0