Ruttes miljarden er in no-time doorheen

Deel dit topic

Reacties

Kringloper
Ach wat maakt die paar euro nou uit😌
+6
Kringloper
@Groen1 Maakt allemaal niks meer uit wie er gaat regeren, Nederland is toch niet meer te redden, en de rest van Europa ook niet. Eigenlijk is de hele wereld verrot.
Melkweb
@Kringloper misschien overwegen om wat anders te gaan doen?
Kilokaas
@Melkweb sloper worden
+5
weurding
Quote Reactie van @Kilokaas:
sloper worden
blijft weinig over, grote concurrentie vanuit den haag 😉
Kilokaas
@weurding ik ben sneller dan die ambtenaren
Bietenbrug
Bodemloze put!!!
Rutte is een lamzak , heeft nergens geen verstand van. Volgend jaar is ie vertrokken.
Melkweb
@Detukkeroettwente wordt gewoon weer herkozen, wegens gebrek aan betere. je kunt beter zeggen de rest is nog een grotere lamzak
+7
Nevergiveup
De geschiedenis word geschreven. Jammer van het mooie nederland.
+1
@Nevergiveup ons mooie land door de politiek verkwanseld word in een derde wereld land
+1
Porky
@Cowboys returns 00014 klopt , en de derde wereld land bewoner van nu komt eerst hier de ruif leegvreten, verder dragen ze geen ene moer toe aan ons land, en de hele linkse kliek staat er glunderend bij te kijken, ze hebben met hun domme kop niet eens door dat het land naar de donder gaat door hun handelen
+2
diezel
@Nevergiveup
Wat een jaar...………...wat een chaos in de wereld...…….en het is nog maar july. 😷 😡
+1
Farma_boerke
@diezel We zijn er nog niet kijk maar:

(klik om te vergroten)

Kalender 2020
Porky
Wat geeft het, ze persen tig miljard in de maand bij, de hele teringzooi gaat vast lopen, goud prijzen vliegen omhoog, en de "deskundige economen" hebben niks door , maar vast lopen gaat het,misschien maar beter om de boel een x te "resetten"
+3
Jan S
😀
+1
Gratis geld weg geven is niet lang vol te houden ,of je moet de geldpers dag en nacht laten draaien,ofte wel geld is zometeen niets meer waard.
arie.j
Quote Reactie van Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl:
Gratis geld weg geven is niet lang vol te houden ,of je moet de geldpers dag en nacht laten draaien,ofte wel geld is zometeen niets meer waard.

Het gekke is dat de rente op nul staat(voor staatsleningen) in euro landen, Japan en de VS die schulden worden vervolgens door eigen overheid opgekocht, dus gewoon geldpers aanzetten, maar dat de inflatie nog steeds laag is.
Voor inflatie moeten bestedingen omhoog sterk omhoog, niet alleen van overheid maar ook van particulierren.
Porky
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl juist daarom zeg ik : dit kan niet ,dit gaat gigantisch uit de klauwen lopen, geld vis niks meer waard, huizen zijn binnen 14 dagen verkocht voor prijzen waar je het hoofd bij schut.
Jan S
😀
Porky
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl die draaid ook , weet niet hoeveel miljard er maandelijks geperst word ,maar heel veel ,en dat al net zolang als draghi de baas was, en t gaat nog steeds door .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0