Landbouw kan hotspot zijn: 174 man besmet op Duitse boerderij



Originele beschrijving

Zeker 174 seizoensarbeiders die helpen met de oogst op een landbouwbedrijf in Mamming in Duitse deelstaaat Beieren zijn besmet geraakt met het nieuwe coronavirus.

Deel dit topic

Reacties

Mkl87
Overal waar het druk is, is een potentiële hotspot
+1
Weidezicht
@Mkl87 juist, de ambtenaren kunnen lekker veilig al maanden thuis zitten, maar in de voedselproduktie, is geen thuiswerk, of uitstel van werkzaamheden. Al ken ik de situatie op dit bedrijf niet, klinkt wel als erg veel besmettingen.
+1
Todi
@Weidezicht De uitslag was al eerder bekent dan de problemen?
+3
Todi
Prima toch. Als de ic maar leeg blijft.
+1
Lepus
@Todi besmet zijn? Engel heeft een hele andere theorie op het "besmet" zijn. Kijk ook even de laatste 5 minuten, deze jongens willen de hele regering afzetten. Mijn steun hebben ze, voor wat het waard is

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0