Poottransponders FUllwood

Goedemorgen allen,

Voor onze melkstal hebben wij de poottransponders van Fullwood. echter hebben we veel verlies onder de koeien, de bandjes slijten door schijnbaar komt het door de vlaskalk welke in de box ligt. Nu is het advies vanuit Fullwood elk jaar de bandjes te vervangen, hier heb ik niet zoveel zin in eerlijk gezegd. Zijn er ervaringen met de Nedap pootbanden, blijven deze beter zitten?

mvg Johan

Deel dit topic

Reacties

BertK
Waarom pootbanden? Nek werkt ook prima.
veeboertje
@BertK zit zo geinstaleerd in de melkstal, ik weet niet of ik de antenne om kan zetten?
BertK
@veeboertje informeren. Bij Nedap verschilde het een andere antenne en een versterker voor antenne, rest Electronica gelijk. Evt via krachtvoerbox? Andere responders maakt het ws duur.
Jowi
@veeboertje Als je met Nedap wil gaan werken kun je net zo goed met elektronische oormerken gaan werken (is ook iso en kosten nog geen €3) als geen activiteit meting hebt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0