Toekomstbeeld FrieslandCampina: de Nederlandse turbokoe zal nóg meer melk geven

Het aantal boerenbedrijven zal de komende jaren drastisch afnemen en de melkveehouderij zal verder intensiveren. Dat valt op te maken uit de prognoses van FrieslandCampina, de grootste zuivelcoöperatie van Nederland.

Deel dit topic

Reacties

+1
sorry
Planet PLOF
weurding
Met de toekomstige eiwitregeling? lijkt me sterk
Brutus64
Typisch weer een links artikel in de Volkskrant
jg
@Brutus64 Is de keuze voor maximaal techno de juiste in de huidige samenleving?
Brutus64
@jg de woordkeuze maakt me niet uit, past wel in deze krant
Bekkink
Groenlinkskrant is dit
sorry
@Bekkink snap niet waarom hein en franz een interview moeten geven
Kilokaas
@sorry ik wel die zien olifant Carola gek doen en sorteren voor door te zeggen dat er niet minder melk komt en dat stelt degenen gerust die er geld in gaan stoppen
Weidezicht
Ik heb het idee dat ze in nederland juist naar wat minder toe willen. En daar is misschien ook wat van te zeggen qua kostprijs, of is campina bang dat ze liters tekort gaan komen.
+1
Noorderling
@Weidezicht maarja, welk beleid heeft extensivering tot dusver gestimuleerd?
Alles wat er bij komt heeft nog voor het tegenovergestelde gezorgd en nu dierplaatsen beperkend is zal dat ook weer zo door gaan.
+2
dewittemotor
Wat je ook van het artikel vindt, je kunt er in ieder geval wel uit opmaken dat ze er bij RFC niets van snappen.. En dan bedoel ik van marketing, communicatie en verkopen
zeppmann1
Tata steel wil ook meer staal produceren met minder arbeiders, daar horen we niets over.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melk en frieslandcampina geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0