Politiebond noemt reacties op agenten in burger 'misselijkmakend'

De Nederlandse Politiebond schrikt van reacties op sociale media die geplaatst worden bij beelden van agenten in burger. Het maken en plaatsen van de beelden is volgens de vakbond een zorgelijke trend.


Deel dit topic

Reacties

+1
Lepus
Als er één partij misselijkmakend is, is het wel de sterke arm.
+7
labella
Die agenten in burger zijn misselijkmakend!
+2
suggs 73
Dat ze zo reageren is het bewijs dat de demonstranten het goed doen om de infiltranten te ontmaskeren en in het openbaar te zetten .
BertK
Dat ze een paar van die relschoppers die niet van je eigen clubje zijn er uit halen, super. Alleen zelf kunnen ze beter niet provoceren, gaat een keer fout.
+4
Grasbaal
Ik zie dit anders, ze waren er juist om de boeren-demo te beschermen zodat het niet uit de hand kon lopen door andere raddraaiers die ook de Virusvrij-demo in Den Haag hadden verkloot.
+2
de jonge
@Grasbaal dat hadden ze ook wel gewoon in uniform kunnen doen dan
Grasbaal
@de jonge ieder zijn vak..... denk dat de raddraaiers zich rustig houden met een uniform in de buurt.
+4
labella
@Grasbaal oh en dat is dus niet de bedoeling???
de jonge
@labella ja dat begrijp ik dus ook niet,waarom heeft de politie normaal dan een uniform aan??
Alan
@Grasbaal het is toch veel prettiger als de politie in uniform rondloopt. De raddraaiers blijven rustig en als er iets is dan heb je direct een aanspreek partner. Dat in uniform bij acties is vragen om problemen. Ontzettend dom.
+1
Grasbaal
@Alan Zoals op een groot terrein als het Malieveld kan je niet overal politie hebben lopen, maar reken maar dat ze met een drone of helicopter alles goed kunnen monitoren en zo de krenten uit de pap kunnen halen. Aan bewuste knokpartijen heeft niemand wat aan (ook de politie niet)...
+3
Bartlehiemboer
@Grasbaal Ja, had zo kunnen zijn ware het niet dat wij de ervaring hadden dat ze op 1 oktober ook rondliepen toen de bus naar het Malieveld werd gestopt. Hier lieten ze zich van een andere kant zien, dwars/vervelend/autoritair. Met die ervaring in het achterhoofd zie je ze liever niet tussen ons in. Gewoon in tenue zodat we allen weten waar de politie zit. Wij lopen ook niet in politiekleding of ME kleding rond.
+2
jan w
@Grasbaal
En die knaap dan met die kapotte knie en enkel?
sorry
@jan w wat was daar mee gebeurd?
+4
slagroomvla
Quote Reactie van @Grasbaal:
Ik zie dit anders,

Ik ook, dat ze duidelijk herkenbaar het internet opgegooid worden is het risico van het vak..!
Dit soort figuren dwingt bij mij nul respect af, prima als ze zelf aan de beurt komen! Al die verhalen over meer blauw op straat.., wat brengt het ons?
+1
Erco
@Grasbaal je weet zelf beter en dat ze zelf ook de boel liepen op te naaien vooral toen de bouw actie voerden?
sorry
@Erco
+2
Farmer_

(klik om te vergroten)

+1
Porky
@Grasbaal Nee ,want van de herfst in den haag liepen ze ook ,en daar liepen ze te provoceren en proberen de boel op te jutten met het doel die boeren een koppige kleiner te slaan, is ze niet gelukt, mr beter ook, anders hadden er nu nog agenten in de ziektewet gelopen
+2
Kilokaas
Waarom hebben we eigenlijk politie een uniform gegeven
Jan-T
Politie hoort er in uniform te lopen.
Zichtbaar en communicatief bezig en niet arrogant. Kijk eens ik ben politie.
en dan 1 stille maar dat hoeft toch geen clubje van 6 of meer personen te vormen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0