Gevaarlijke situaties op A2 door boerenprotest

Het boerenprotest dat woensdag onderweg is naar Biltse Rading leidt op de A2 tussen Weert en Den Bosch geregeld tot gevaarlijke situaties.
 Waarom protesteren boeren tijdens de landelijke protestdag bij het RIVM? (nu.nl)

Boeren protesteren woensdag opnieuw tegen de veevoermaatregel van minister Carola Schouten (Landbouw). De landelijke protestdag vindt deze keer echter niet plaats in Den Haag, maar in de buurt van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven. Waarom kiezen de boeren ervoor om bij het onderzoeksinstituut te demonstreren?

 1Lunch: Limburgse boeren op weg naar RIVM (1limburg.nl)

Politie vindt hennepplanten in maïsveld, een gewapende supermarktoverval in Hoensbroek en bijna alle Limburgse derby's vinden plaats in 2021. Dit en meer in de 1Lunch.

 Ook Limburgse en Brabantse boeren trekken lange files op A2 (rd.nl)

Boeren uit Limburg en Noord-Brabant rukken via de snelweg A2 op richting Bilthoven. Volgens een woordvoerder van de Limburgse tak van Farmers Defence Force reden ze rond 11.45 uur op de rondweg rond Den Bosch, met een snelheid van zo’n 60 kilometer per uur. Achter de boeren is een lange file ontstaan.

 Gevaarlijke situaties op A2 door boerenprotest (1limburg.nl)

Het boerenprotest dat woensdag onderweg is naar Biltse Rading leidt op de A2 tussen Weert en Den Bosch geregeld tot gevaarlijke situaties.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bosch , a2 en boerenprotest geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!