Vertraging in kort geding voermaatregel Schouten

Het kort geding dat de Agri Facts en Stikstofclaim vorige week vrijdag hebben aangespannen tegen de krachtvoerregeling van landbouwminister Carola Schouten, heeft vertraging opgelopen. De stichtingen willen de onderbouwing van de ministeriële voermaatregel boven water krijgen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Noorderling
Dat Chinees rekenen gaat ze niet best af.
Zoiets hoort toch zo kant en klaar uit te printen zijn waarop een minister besluiten zou moeten kunnen nemen, het verklaart een hele hoop.
de jonge
@Noorderling klopt, wij moeten toch ook alles op tafel leggen als zij wat van ons vragen.
puntertje
De onderbouwing zou er moeten zijn anders staat een minister natuurlijk helemaal te kijk. Maar wat zou dan in godsnaam de reden zijn om die ondanks zoveel onrust niet te geven?
Gokje; de afwijkingen (plus en min) in de modellen lopen in de tientallen procenten. Vervolgens komt men met een plan dat 0,01 procent 'winst' op zou leveren. En dat zal dan misschien wel kloppen maar vergeleken bij de in het model geaccepteerde marges sta je natuurlijk volledig voor aap. Ook al kun je zeggen dat je je nu juridisch gezien aan de wet kunt houden. Het is gewoon een juridisch steekspel, inschatten of een rechter het accepteert maar met de werkelijkheid, of natuurgebieden, heeft het helemaal niets uit te staan. En ja, dat is natuurlijk wel een beetje lastig toegeven dat de wetgeving nergens op slaat. Dan wordt je weggezet als milleu-hatend en kun je de politiek gedag zeggen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN