Illustratie van: Sammy2004

Cor is statisticus en boer tegelijk: ‘Ik dwing mezelf om altijd bij de cijfers te blijven’

Boeren die woedend opbelden, kilo’s Twitterstront. De CBS-stikstof- en fosfaatcijfers voor boeren waren negatief en Cor Pierik rekende ze uit. Maar deze week kon hij positieve cijfers leveren.


Deel dit topic

Reacties

+1
Kilokaas
Hij is in dienst bij Rutte 3
+1
hofmiddelburg
@Kilokaas En Rutte 3 in dienst bij de corrupte Elite.
+6
JanCees
@Kilokaas Hoho,
Cor doet altijd objectief zn werk en legt cijfers zonder manipulatie op tafel. Als alle clubs van PBL RIVM , RLI en een paar delen van WUR zo correct hun werk als Cor zouden doen dan hadden we nu een volstrekt andere discussie met overheid en media.
Kilokaas
@JanCees wellicht heb je 100% gelijk hij maakt vast de rekenregels niet
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Kilokaas:
maakt vast de rekenregels

Alleen al het feit dat er rekenregels "gemaakt" worden, zegt wel iets over het niveau in dit land.
+2
John Spithoven
Ik zie dat het werk van Cor wat negatief wordt gewaardeerd. Dat is onterecht.

Als NMV hadden we in het fosfaat dossier heel veel aan de cijfers van Cor. Tijdens de onderhandelingen was er veel behoefte aan duidelijkheid die door LNV niet werd geleverd. Als we de cijfers van het CBS niet hadden was het voor ons allen nog beroerder geweest.
Kilokaas
Cor denkt net als Rutte 3 het probleem op te lossen waanzinnige gedachte wie betaalt deze man hij kan best goed met cijfers zijn maar het grote geheel is hem niet duidelijk

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN