Farmers Defence Force protesteert woensdag bij RIVM

Deel dit topic

Reacties

+1
Koeien boertje
Bekende weg
+3
hans1980
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Nevergiveup
Waar stond onderlaatst dat stukje over die Aerius invoer van verkeer, dat het een factor 5-6 lager uitkeam als invoer landbouw ?
hans1980
@Nevergiveup oh die rekentruc bij verbreden snelwegen die willen ze niet bij de melkveehouders die mogen het rekenmodel volgen ook al klopt er geen biet van
Nevergiveup
Ben benieuwd of Hans Brug langer blijft als 16 okt. 2019 , toen was hij zo weg , had seintje uit de Haag gehad , kon de leugens niet goed verhullen , lees politiek brengen denk.
+2
Peterr
+3
DE LEUGEN REGEERT , de regering moet per direct opstappen, en strafrechtelijk vervolgd worden
+3
demelkboer
Wie pikt Johan vollebroek op uit Nijmegen?
+5
@demelkboer hij gaat op de fiets.
+1
demelkboer
@Detukkeroettwente die kan mee in de voorlader
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
hij gaat op de fiets.

Een ligfiets, zo schijnt het.
+1
Noordoost
Tot woensdag mensen..................
+1
Een parlementaire enquete is op zn plaats .
+2
Weidezicht
@Detukkeroettwente kijken welke politicus dat aan durft te vragen. Wie zet de deksel van de beerput officieel open. GEURTS, VON martels, zet hem op.
+1
@Weidezicht En ook LTO bestuurders en OUD bestuurders horen , en ook uit de zuivel wereld, onder ede laten zeggen wie met voorkennis heeft gehandeld, en zonodig 25 jaar opsluiten.
kanniewaarzijn
@Detukkeroettwente Die parlementaire enquete gaat er natuurlijk nooit komen. Het geboefte gaat zichzelf toch niet bekritiseren? Want reken maar dat die er zelf bij betrokken zijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0