Illustratie van: xrayjaco

Gearresteerde boeren blikken terug op heftige arrestatie Wijster

De boeren die vorige demonstreerden bij de vuilverbrandingsoven in Wijster (DR), wisten dat ze het risico liepen om aangehouden te worden. De Veiligheidsregio Noord-Nederland had immers demonstraties met landbouwvoertuigen verboden.

Deel dit topic

Reacties

+3
weurding
Hoop dat het een staartje krijgt richting burgemeester en wethouders midden drenthe, man,man, leek wel een razzia
+2
duitser
Van den Oever heeft het al een keer bij naam genoemd. Toen viel heel Nederland over hem heen.

Als ik de verhalen van 80 jaar terug soms hoor, begint het er langzamerhand wel akelig op te lijken
j h p
@duitser Maar die groep(en) dacht eerst dat het wel los zou lopen en hielt zich later angstvallig stil, hoef niet te vertellen hoe dat afliep, of mag dat ook al niet gezegd worden?
casemxu
Ook degene die met auto waren zijn aangehouden evenals de pers, klopt geen kant van. de burgemeester heeft zelf gezegd dat demonstreren mag maar dan niet met trekkers, wat is een auto dan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veiligheidsregio geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN