IJsselland schrapt verbod op demonstreren met trekkers

ZWOLLE (ANP) - Het verbod op demonstreren met landbouwvoertuigen in de veiligheidsregio IJsselland wordt niet verlengd. De burgemeesters van de veiligheidsregio hebben donderdag afspraken gemaakt met de boeren over nieuwe demonstraties. Onder meer is volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio afgesproken dat de boeren in het vervolg demonstraties tijdig zullen melden, zodat vooraf bepaald kan worden wat uit het oogpunt van veiligheid en coronarichtlijnen is toegestaan.
 IJsselland schrapt verbod op demonstreren met trekkers (nieuws.nl)

ZWOLLE (ANP) - Het verbod op demonstreren met landbouwvoertuigen in de veiligheidsregio IJsselland wordt niet verlengd. De burgemeesters van de veiligheidsregio hebben donderdag afspraken gemaakt met de boeren over nieuwe demonstraties. Onder meer is volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio afgesproken dat de boeren in het vervolg demonstraties tijdig zullen melden, zodat vooraf bepaald kan worden wat uit het oogpunt van veiligheid en coronarichtlijnen is toegestaan. Het bericht IJsselland schrapt verbod op demonstreren met trekkers verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden veiligheid , trekkers , zwolle , Demonstreren en veiligheidsregio geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!