Boerenacties 11 juli: aangehouden boer vandaag vrij;

Thijs Wieggers uit Oost Gelre, die vrijdagavond op de weg terug van een actie bij het CBL werd aangehouden, komt vandaag vrij. Een agent trok zijn dienstwapen omdat Wieggers op hem af zou zijn gereden.

Deel dit topic

Reacties

tinus-1234
En een lekker stukje FdF taart bij bakker Stroet in Neede 😉
Bartlehiemboer
Is het een idee om als protest, foto's te maken van boeren, waar ook maar, met handboeien om handen in de lucht houden en elk tekst beginnen: Ik ben boer, dus crimineel omdat....(ik koeien heb, omdat ik land bewerk, omdat ik bij de mac wil eten etc.) Posters van maken, bekers van maken, op de melkpakken stickers,facebook, reclame noem maar op. Elke boer kan hier aan mee werken op zijn manier als we maar allen dezelfde begin van tekst hebben en handen geboeid. Het is maar een idee misschien kan er door een ander een "leukere" draai aan gegeven worden
Bekkink
@Bartlehiemboer kan ik jouw handboeien lenen? Of heb je ze vanavond nog nodig?🤪

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0