Schouten: geen ruiming nertsenfokkerijen in zuidoosten Brabant

DEN HAAG (ANP) - Minister Carola Schouten van Landbouw geeft geen gehoor aan de oproep van de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost om alle nertsen in die regio preventief te ruimen. "Dat is nu niet aan de orde", schrijft ze aan de Tweede Kamer. Wel worden bestaande maatregelen aangescherpt.
Het bericht Schouten: geen ruiming nertsenfokkerijen in zuidoosten Brabant verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Schouten: geen ruiming nertsenfokkerijen in zuidoosten Brabant (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Minister Carola Schouten van Landbouw geeft geen gehoor aan de oproep van de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost om alle nertsen in die regio preventief te ruimen. "Dat is nu niet aan de orde", schrijft ze aan de Tweede Kamer. Wel worden bestaande maatregelen aangescherpt. Het bericht Schouten: geen ruiming nertsenfokkerijen in zuidoosten Brabant verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , ruiming , nertsen , brabant , tweede kamer , den haag en veiligheidsregio geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!