Doorrekening voerplan sector eind augustus

Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) verwacht eind augustus de doorrekening klaar te hebben van het alternatieve plan van de melkveesector voor de reductie van stikstofemissie via voer. Dat schrijft landbouwminister Carola Schouten donderdagavond aan de Tweede Kamer.

Deel dit topic

Reacties

Farma_boerke
Planbureau voor de leefomgeving, de communisten van de overheid. Wie stonden daar ook al weer aan de top..... Juist ja anti-boer activisten, doorrekening a la wij van wc-eend....
BertK
Argumenten van juridische houdbaarheid veranderen niet. Helaas, alternatief is beter maar eind augustus is de conclusie dat er te weinig tijd meer is om eea goed op te tuigen.
Madelief
Allemaal de voerleverancier bellen dat het voer in de silo’s op 1 september omgeruild moet worden?
Ik dacht dat het hoogtepunt achter ons lag, maar het kan nog steeds gekker
Dit kabinet is het gevoel met de praktijk en de hard werkende boeren volledig kwijt.
+1
BertK
Elk voerspoor is onzin, eiwit is een dure grondstof. Daar wil je niet te veel van voeren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0