MESTNORMEN !!!

De mestnormen moeten met 40% omhoog, en alle natura 2000 gebieden moeten ontgonnen worden, en het markermeer droog leggen en geschikt maken voor landbouw.

Deel dit topic

Reacties

+2
hans1980
Voor!
+1
Bekkink
Goed plan!
+2
Frederika
Slaap lekker verder
+2
walker1
Markermeer, laad die vijver gewoon voor wat het is. We trekken een dijk van Den Helder, langs de Waddeneilanden, tot aan Eemshaven en we polderen de hele Waddenzee in. Is trouwens geen fantasieplan, want is ooit een serieus idee geweest.
+2
JAAP-AAP
@walker1 Op dat soort gedachten staat tegenwoordig levenslang.
+1
@walker1 die ruimte is in de toekomst hard nodig. Huizen .moskeeën .gevangenissen en (voedsel productie) als er miljoenen kansloze asielzoekers geïmporteerd worden en de uitwijzing van (nooit )
uitgeprocedeerde nooit zal plaatsvinden .
verbi
Ben je beschikbaar voor een ministerpost in het voorjaar? Dan komt het goed.
Hooibaaltje
Maak er een poll van😊

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0