SCHOUTEN !!!

Gaat Carola aftreden ???? Bron Facebook !

Deel dit topic

Reacties

weurding
Bronnen van Facebook zijn discutabel
Jannus
+1
BertK
Lost niks op, niet geleerd je eigen rommel op te ruimen?
mlkvhoudr
Waar doel je op heb alleen petitie fdf voorbij zien komen bedoel je dat ?

petities.nl/petitions/carola-schouten-treed-af/…
+1
Weidezicht
Moeten pijlen richten op gehele regering, niet op de persoon. Straks schouten weg, komt de volgende die voor moet lezen wat de regering en de onzichtbare krachten daarachter dicteren.
Bartlehiemboer
@Weidezicht Maar ja, er moet wel 1 de eerste zijn
+3
groeier
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
moet wel 1 de eerste zijn

Schouten is dan wel van boeren komaf, maar ze laat de landbouw op een schandalige wijze naar de klote gaan. Werkelijk onbegrijpelijk. En dan die lege woorden die ze steeds gebruikt, waar geen enkele ondernemer iets mee vooruit komt.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Weidezicht:
en de onzichtbare krachten daarachter

Vooral dat!
bertusdebeer
AFTREDEN!!!!
casev
@bertusdebeer en dan tjeerd de groot als opvolger...... je word bedankt....
+1
Madelief
Wanneer ze niet vrijwillig gaat moeten we maar een handje helpen
Jullie zijn geweldig goed bezig met de acties ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ
marcsterreborn
@Madelief Dit is ontoelaatbare opruiing Ronald
+3
Erco
@marcsterreborn neehoor zo toelaatbaar als t maar kan. Carola jij onze nachtmerrie, dan worden wij de jouwe!
+1
BertK
@Erco ze is ook alleen maar aan het werk voor Rutte!
+4
Erco
@BertK slap excuus. Ze staat er zelf ook achtet anders zeg je ik stop er mee
BertK
@Erco niet alleen Carola naar huis!
Breton
@BertK De gehele regering .
Peter79
@Breton en die hele ambtenaren bende die erachter zit
Nevergiveup
@Erco zo is dat
+2
marcsterreborn
@Erco waarom laten jullie je toch zo gek maken door een minister? Het is onvermijdelijk dat de lijn van haar beleid de toekomst van de Nederlandse agrarische sector is. Daar op inspringen met je bedrijf lijkt me dan ook iets slimmer dan als een kip zonder kop tekeer te gaan. En ja hoor: er blijft in Nederland ruimte voor volop agrarische productie, ook bij werken met minder stikstofverliezen en meer gesloten kringlopen. Alleen heb je dan als boer wel een iets andere mindset nodig. Koeien willen voeren als varkens of kippen gaat tot het verleden behoren.
+1
Farmer_
@marcsterreborn Andere mindset? geloven in iets wat niet kan, en een sector omzeep helpen, dat is toch waar ze heen willen, ze pakken het heel subtiel aan, stapje voor stapje.
+1
Nevergiveup
@marcsterreborn laat ze dan eerst maar eens met flink geld over de brug komen , alle andere sectoren worden vol gepompt met geld of het nu schiphol is , NM , SSB etc. Is overal klotst het tegen de wand op.

En dan wil jij om de shit van een ander op te lossen , want zo is het dan ook nog , met leugens en misrekeningen van hier tot tokyo dat zo ff op de knietjes gaan doen.

Laat ze eerst maar eens fantsoen krijgen daar in den Haag , dan praten we over 5 jaar nog wel een keer of we ze nog van dienst kunnen zijn , de huigelaars ๐Ÿคฎ

De waarheid hebben ze verlogend en dan ben je bij mij afgebrand tot de grond toe , laat ze barsten.
+5
familie pelle
@marcsterreborn
Quote:
. waarom laten jullie je toch zo gek maken door een minister?

Naast de onzinnige voermaatregel zal er inderdaad nog meer Bullshit op ons afkomen. Waarom ik af en toe gek wordt? Wat vind jij dat commissie Remkes heeft aangegeven dat luchtvaartdepositie momenteel verkeerd berekend wordt en dat daar niets mee gedaan wordt? Wat vind jij dat de commissie Hordijk heeft aangegeven dat verkeer in de depositie berekeningen bevoordeeld wordt ten opzichte van de landbouw. En op basis van deze berekeningen worden er nu maatregelen over de landbouwsector uitgekotst. En โ€œonze boerendochterโ€ maar ook cda en vvd leggen de uitkomsten van deze commissie, ook via niet aangenomen moties naast zich neer. Ongelooflijk dat deze kwesties zo onderbelicht worden in de media.
+3
Jaap40
@marcsterreborn kostprijs vriend! Jij gaat mooi in de fuik van kringloop natuurinclusief lopen, en aan de hand van de NGO'S uw eigen graf graven.
Let er goed op. Die meeropbrengst is er niet, enkel herverdelen van melkgeld. Dat gaat goed tot er steeds weer voldoende of teveel is, zie bio scenario.

Wij in Nederland kunnen niet alleen de landbouw in de wereld veranderen. De wereldmarkt blijft ons overspoelen met melk.....
+2
Frans1
@marcsterreborn jij maakt 1 grote denkfout, als je op een verkeerde plek zit, maakt het geen flikker uit hoe je bedrijfsvoering is
+1
Erco
@marcsterreborn jij hebt geen eigen bedrijf marcster
Hans van Bergen
@marcsterreborn Kweenie wah vor paddestoeln jij geslikt hebt maar bedrijven worden steeds groter en koeien krijgen via een gemengd rantsoen vanalles wat gevoerd. Gezever over kringlopen bestaan alleen in jouw hoofd
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @marcsterreborn:
Het is onvermijdelijk dat de lijn van haar beleid de toekomst van de Nederlandse agrarische sector is

Jij hebt nog steeds niet door waar het om gaat?
+3
Bartlehiemboer
Persoonlijk had ik gewoon eens een compliment/waardering willen horen van Den Haag en dit terug zien in een vegoeding/beloning. Het enige wat ik al 5 jaar hoor is haat en nijd, wijzende vinger, uitknijping etc. naar de boeren toe. We kunnen het vandaag goed doen en morgen weer als crimineel worden neergezet omdat je het zo doet. Dat houdt toch niemand vol. Daar had meer aandacht aan gegeven moeten worden. Ik weet zeker met de verkiezingen in het vooruitzicht kunnen ze ineens wel die helpende hand aanreiken. Voor mij is hij te laat.
Nevergiveup
@Bartlehiemboer "Voor mij is hij te laat"

Wel moed houden he Maat.

"Persoonlijk had ik gewoon eens een compliment/waardering willen horen van Den Haag en dit terug zien in een vegoeding/beloning. Het enige wat ik al 5 jaar hoor is haat en nijd, wijzende vinger, uitknijping etc. naar de boeren toe."

Zo is het maar net , we worden gewoon vernederd.

Agricisme door onze beleid makers.
+1
Albert Altena
Schouten kan er niets aan doen.
Ze is een een spagaat gezet en wordt gedwongen zonder verstand van zaken oplossingen te geven en wordt daarbij geรฏnstrueerd door haar linkse anti- veehouderij ambtenaren.
+2
Twentsch Land
Ik zou me daar niet voor laten gebruiken en ontslag nemen.

@Albert Altena
Weidezicht
@Twentsch Land dat vindt ik ook. Heb rlders al eens geschreven. Niet op de man spelen, maar waarom zij zich hiervoor in laat spannen snap ik niet. Het zou mijn eer te na xijn. Maar ja dan is ze voor de verdere loopbaan uit de baantjes carroussel. Dat xal het wel xijn.
Erco
@Albert Altena onzin, als boerendochter die zgn voor de boeren er zou zitten zou ze moeten zeggen hier doe ik niet aan mee, zoek maar n andere gek
Albert Altena
@Erco Dat zou ze ook moeten doen, maar dan is haar hele politieke loopbaan naar de knoppen.
Ik heb er ervaring mee omdat ik destijds geen Mient Jan Faber volgeling wou zijn.
Madelief
@Albert Altena Ze heeft nog nooit een echte baan gehad
Wat zal het moeilijk worden om de switch te maken
Maar Fred is het ook gelukt en het schijnt dat Calon ook al weer begint te wennen aan de het uren maken op de trekker
Het loopt altijd anders dan gepland
Das nou het leven
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Albert Altena:
Schouten kan er niets aan doen.

Hoezo niet?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
38
DEELNEMERS
23
WEERGAVES
0