‘Rutte en Schouten: roep kamer terug van reces en los dit op!’ | BoerBurgerBeweging



Originele beschrijving

PERSBERICHT Deventer, 8 juli 2020 Statement BoerBurgerBeweging: vertrouwenscrisis tussen overheid, politiek en een bevolkingsgroep moet serieus worden genomen BoerBurgerBeweging roept minister-president Mark Rutte en minister van LNV Carola Schouten op per direct de kamer terug te laten keren van reces en hun rol en verantwoordelijkheid te pakken in de situatie die met de boerenprotesten inLees meer

Deel dit topic

Reacties

+5
Nevergiveup
Laat ze die zeer onzinige voer maatregel zonder enige onderbouwing en enig effect maar ff gauw schrappen , is de laatste maanden al veel minder verkeer en vliegtuigen dus heeft geen enkele zin.

Even een korte simpele uitleg van Rutte en Carola op het nieuws , excuus je erbij.
Beter te halve bekeerd als ten hele gedwaalt.

Ik zeg RUST in het land !

Corona gaat het hele gebeuren waarschijnlijk wel anders regelen als politici in het slechste doom senario ooit hadden kunnen bedenken.
+3
Bartlehiemboer
@Nevergiveup Dus als ze de voermaatregel terug zouden draaien is het goed? Er is toch veel meer aan de hand, En we weten met zijn allen al dat ze dan via een andere weg het zelfde resultaat gaan halen.....
Farma_boerke
@Nevergiveup Dat is gezichtsverlies en zullen ze niet doen.
Twentsch Land
Dat denk ik ook, een kleine toenadering eiwitnorm iets verhogen zou nog wel eens kunnen.

@Farma_boerke
+6
Knettergek dat bintze, !!!
+5
Nevergiveup
@Detukkeroettwente Het is ook niet te begrijpen dat ze s'nachts zoiets er door drukken , en dan 2 maanden reces. Ze moeten innerlijk toch wroeging krijgen , als voorbeeld functie in een welvarend democratisch land doet een normaal mens zoiets toch niet , als dit ze innerlijk niet aan het denken zet dan zijn het beesten !
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Nevergiveup:
Ze moeten innerlijk toch wroeging krijgen

Zo werkt dat niet bij dit soort mensen.
kaas
Ja zo denk ik er ook over voor dat het uit de hand loopt zoals in hollandseveld in 1963,maar toen ging het ook hard tegen hard ,maar zal mij niks verbazen als de overheid de komende dagen geen actie onderneemt dat het finaal uit de klauwen loopt met ook menselijke slachtoffers het is niet te hopen.
+5
Rutte moet opstappen onmiddelijk !!!
+2
Albert Altena
Op NPO1 net een goede uitleg van Zwalestino Guichelaar.
hookwood

Madelief
@hookwood
Nieuwe kop nieuwe naam?
hookwood
@Madelief Wat bedoel je?
Madelief
@hookwood ik zie haar in een andere setting en dacht dat ze Femke heette
Vindt het wel chiquer een dubbele naam
+1
hookwood
@Madelief Femke Marije heet ze denk ik al sinds de geboorte. Toch @Boerderie ?
+1
Boerderie
@hookwood al 35 jaar! 😊

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0