Felle discussie tussen boeren en ‘stikstofstrijder’ Vollenbroek onder toeziend oog politie in Nijmegen-Noord



Originele beschrijving

VARSSEVELD/ NIJMEGEN - Achterhoekse boeren zijn dinsdagavond onderweg naar Nijmegen om daar een brief te bezorgen bij Johan Vollenbroek. Bij Varsseveld zijn de boeren met tussen de 130 en 150 trekkers de A18 op gereden. Ze gaan naar het huis van Vollenbroek in de Waalstad, waar ze hem duidelijk willen maken dat de boeren vooral door hem in de problemen zijn gekomen.

Deel dit topic

Reacties

bdf
Wie gaat dit helpen??
+1
Bietenbrug
@bdf dit niemand, om Vollenbroek stil te krijgen is er een andere actie nodig!
+6
Twentsch Land
Ik kan me wel enorm storen dat Johan en Valentijn zeggen dat ze het ook voor de boeren doen.....waar halen ze het lef vandaan !

Al sinds jaar en dag voeren ze actie tegen boeren en dan zeggen van dat ze ook voor boeren zijn....gewoon alles wordt uit de kast gehaald en wat keek Johan sip dat bij het neerhalen van de pas ook de bouw een probleem had...want daar had hij even niet aangedacht dat ook die getroffen werden.
+2
bertusvds
@Twentsch Land zouden jullie ook bereid zijn om de knip te trekken voor een onderzoek naar hun organisatie (MOB enz.) en hun reilen en zeilen ? ik wel ! maar dan moeten we iemand aan het werk zetten .... lees hier een reactie van onderzoeks-journalist Peter Siebelt :


Twentsch Land
Ben het met peter eens, denk echter dat het juridisch geen hout snijdt.

De rechter heeft met zijn uitspraak de naam en adres onderschikt gemaakt aan het bedrijf. Een bedrijf is minder beschermd dan een persoon ( prive )

Bij Peter zijn verhaal is het direct prive.

@bertusvds
+1
bertusvds
@Twentsch Land MOB en vele andere organisaties zijn geen privé ! anders zijn het volgens de jurisprudentie ook geen belanghebbende is rechtszaken aangaande milieu/natuur. en dat zulke organisaties vaan op privé adressen staan ingeschreven is het zelfde als dat een boerderij vaak ook een privé adres is
bertusvds
@bertusvds ik lees overigens op Twitter het gerucht dat Volkert van der graaf ( vriend van Valentijn Wosten en Johan Vollenbroek) in Borculo een boerderijtje heeft gekocht !!
walker1
@bertusvds Hopen dat hij dan een keer een rondje door de omgeving gaat fietsen, richting Vorden zeg maar, en daar dezelfde kraanmachinist tegenkomt als Ferry Elsas.
+1
casev
@bertusvds laten we dan ook maar alle namen, adressen en telefoonnummers van deze heren en hun medestanders hier publiceren!
+4
jan.1
Vollenbroek kletst maar wat,hij weet ook dat de overheid het liefst geen euro kwijt is aan de boeren.Hoe kan hij zeggen voor de boeren te zijn als hij tegelijkertijd via advocaat gegevens 3500 boeren op straat wil gooien.
Volstrekt zinloos om met deze man te praten.
casev
@jan.1 toch vereist het wel een goede prater met achtergrond kennis om met zo'n vent in discussie te gaan, wanneer hij in zijn eigen gelijk blijft praten, en zn eigen script afdraait

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0