Acties

Ik weet niet of ik de enige ben maar ik begin een beetje flauw te worden van al die boerenacties. Een paar rondjes rijden en een uurtje blokkeren met de trekker bij een appie hijn schiet je toch niets mee op. Ik denk dat we echt niet serieus genomen worden. Het enige dat je bereikt dat een chauffeur van de bevoorrading een uurtje later thuis is. En dat de jeugd weer een leuke avond heeft gehad. We moeten nu laten zien dat we ECHT BOOS ZIJN. Dus harde actie en geen geneuzel met rondjes rijden met de trekker. Ik denk dat we dan echt serieus moeten nadenken hoe we echt het hele land plat krijgen en dan ook een aantal dagen. Net zolang dat alle onzin van tafel is.

Deel dit topic

Mooiproater

Laatste  |  

Reacties

+2
weurding
Je wil de diepwoeler door de teerwegen trekken?😅
Nevergiveup
@Jowi had wel goeie slijtdelen aan de ploeg 🤣🤣
Nevergiveup
Tja we zouden iets moeten verzinnen dat ze ons nodig hebben , dat hebben ze al elke dag omdat we eten leveren , maar zonder het weg te laten lopen , wat kun je verzinnen om de duimschroeven van de "tegen partij" aan te draaien net zoals ze bij ons doen.

Verkiezingen zijn al snel , daar ligt een erg gevoelig punt in ieder geval.
Bartlehiemboer
Ja, zijn we het allemaal wel mee eens denk ik. maar we kunnen niets beginnen als je het wil zoeken in het recht hebben. Alles wat hier mee te maken heeft denkt onderhand al links en zal het alleen maar erger maken dan naar oplossingen zoeken. De enige actie die ik nog zie is dat de boeren omvallen.... Wie zal de landerijen onderhouden? (Wie betaalt de waterschaps)belasting? De werkeloosheid van de boergerichte banen.... noem maar op. Ze moeten het zien/voelen aan de economie eerder is elke actie zinloos. Misschien had u de reactie van Schouten ook al gelezen op blad Boerderij? Ze hebben gewoon een bord voor de kop.
+2
diekman
De achterhoekers hebben een mooie actie vanavond.
diekman
Optoeren naar nijmegen naar vollenbroek
+4
verbi
Als we echt iets willen moeten we hetzelfde doen wat hun doen. Juridische alles aanvechten en doorzetten. Vliegvelden ,grote infra projecten woningbouw en wat al niet meer.Een top man/vrouw aanstellen (bv Franka Damen) goed betalen en laten wroeten.Het is toch te gek voor woorden dat zo n klein clubje als MOB met 1 advocaat dit kan bereiken en dat wij dat niet kunnen met 10000 boeren. Dan is het voor iedereen een klein bedrag. Is maar een idee. Ja en wie start zoiets op? allemaal praktische vragen waar ik het antwoord ook nog niet op weet.
BertK
Het is toch wel zo irritant voor de overheid dat in Wijster nu 40 boeren opgepakt worden door de ME vanaf het terrein van een loonbedrijf.
diezel
@BertK
Een behoorlijk machtsvertoon daar.... 😞
diekman
@diezel Meer trekkers zijn onderweg.
Nevergiveup
@BertK Dat ze ze zo van dat privé terrein af plukken , denk dat ik me toch flink boos xou maken. Die ME hebben zeker teveel pillen gevreten vanmorgen
harke
Gewoon eff naar het vakantie verblijf van mevrouw schouten rijden en blokkeren voor een week of 2.
Dat helpt!
Dan voelt ze ook eens hoe wij worden behandeld
+1
Bartlehiemboer
@harke (Roddel) Dacht dat Jort Kelder op Terschelling een vakantie huis heeft waar Rutte ook wel gauw eens naar toe gaat. Laatste geruchten op het binnenhof zijn dat Rutte en Carola misschien iets hebben samen...Carola wilde al naar Terschelling....(2 vliegen in 1 klap)
@Bartlehiemboer een pot en een nog niet uit de kast gekomen homo samen op vakantie voor 8 weken. En het land zit nog steeds in de corona crisis . Handig.
Bartlehiemboer
@Cowboys returns 00014 ha ha je bent soms bot maar ook zo grappig
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!