De boer is inzet bij verkiezing lijsttrekker CDA

De lijsttrekkersverkiezing bij het CDA belooft een voor boeren en tuinders interessante strijd. De drie kandidaten prijzen het belang van de agrarische sector voor de BV Nederland, maar onderling zijn er belangrijke nuanceverschillen.

Deel dit topic

Reacties

+2
hans1980
Echt niet in coalitie wordt gewoon het groen linkse agenda uit gevoerd zie wat er de laatste 4 jaar gebeurt nou dat kun je door trekken
pietjepuk
Was bij de provinciale staten verkiezingen in brabant ook. Totdat de stemmen binnen waren.
robbies
@pietjepuk CDA heeft in Brabant gehandeld in het belang vd agrarische sector
hans1980
@robbies dankzij fvd
robbies
@hans1980 hoe dan?
pietjepuk
@robbies Voor de verkiezingen werd er gezegd dat 2020 van tafel moest. iets anders was onbespreekbaar. in het coalitie akkoord stond er geen wordt over in. Later door veel druk van buitenaf is het geknapt.
Todi
Weder om. Keizer en de jonge graven het gat en omzigt dekt het af.
+4
Kars
Mijn stem krijgen ze al jaren niet meer. Zolang Maxime Verhagen bij bouwend Nederland zit weet ik genoeg
puntertje
@Kars Maxime was altijd al de grootste rat in Den Haag maar goed, dat is ongetwijfeld de reden dat bouwend Nederland hem in huurt. Terwijl de zuivel types als Tjeerdje inhuurt.
+2
Stroman
Dat is voor de hand liggend dat het CDA de boertjes graag wil winnen. Heel tactisch. Iedereen kan zien aankomen dat Thierry anders de tent gaat runnen.
+1
ted9
Bij de verkiezingen wel maar daarna...
+1
andrestouwe
Alsof agrarisch Nederland interessant is voor een politieke partij, alle boeren samen zijn krap aan 1 zetel....
mlkvhoudr
@andrestouwe precies zo is het
+1
nederlandse boer
Ik copieer letterlijk even wat ik gisteren opgemerkt heb n.a.v. de rotopmerking van Von Martels. Is ook op dit thema van toepassing:

De diepste reden dat we met de huidige rotzooi incl. Schouten op LNV zitten is vanwege het hele simpele feit dat CDA (nota bene de partij van Von Martels) de ministerpost voor LNV links liet liggen bij de verdeling.

Met andere woorden: eerst als 'boerenpartij' je neus ophalen voor een ministerpost met als consequentie dat die post naar een rood-groene rakker gaat. Als dat dan gebeurt vervolgens gaan zeggen dat er meer 'boerenverstand' moet komen.

Ruim eerst even de stront bij je eigen in huis op joh, voordat je ermee begint te gooien naar buiten..........!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0