Per direct verbod op gebruik trekkers bij boerenprotesten in Groningen. Burgemeester Koen Schuiling: 'Gevaar en schade door landbouwvoertuigen'

Rutte, We zullen die boeren klein krijgen😬

Originele beschrijving

Burgemeester Koen Schuiling van Groningen verbiedt per direct de inzet van trekkers bij demonstraties. Volgens hem ontstaan er door gebruik van de landbouwvoertuigen levensgevaarlijke situaties en is er schade mee aangericht.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kringloper
Ze halen alles uit de kast!
Frederika
Hahahahahahahahaha
+1
Bartlehiemboer
Denk dat we de boel maar weer opstarten op naar Groningen
Alan
Dan moeten de boeren de trekkers maar uit als ze aangekomen zijn bij de plaats van bestemming en de borden in de hand houden.
+3
Arum
😀
andrestouwe
Noem het een toertocht, en plan je tussenstops op de juiste plek, klaar...
+1
Bartlehiemboer
@andrestouwe Kan ook op bemesten gegooid worden. Dit moet nu bij nacht om aan de regels te voldoen. Om de twee uur moet je toch een pauze nemen? Laat dat nu net in Groningen zijn
milkman1
Schuiling gooit nog meer olie op het vuur.
Hij kan er maar om denken. Groningse boeren zijn kort veur de kop.
Madelief
@milkman1 Dommere actie als deze burgervader nu uithaalt nog nooit vertoond
Het lijkt verdorie wel oorlog
+1
Bartlehiemboer
@Madelief ja, en tegen je eigen volk.... Zo erg is het hier al in Nederland
Erco
Alleen als je zwart bent mag je demonstreren
+1
Alan
@Erco is niet waar. Als zwarte piet moet je heel erg oppassen dat je niet voor je kop geschopt wordt door een nazaat van een slavenhandelaar.
Bartlehiemboer
Hier in Friesland wordt het verbod ook bijna afgekondigd. Zal er binnen een uur wel zijn...
+1
huub
Gewoon stoppen met melk leveren. Niemand kan je dwingen melk te leveren. Aan het begin van de lockdown was de chaos compleet omdat er zogenaamd geen wc papier was. Één dag geen melk in de supermarkt en de melkveehouders zitten in Den Haag voor overleg.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0