Zwarte piet sluit zich aan

Organisatie blokkade Heerenveen (Friesland): ook de burgers zijn het strontzat van alle gewauwel wat uit Den Haag komt. Ik nodig Rutte en Schouten uit om mee te rijden op de trekker en te zien hoeveel sympathie we van de burgers krijgen. Daarvoor willen ze best in de file staan. Ook zwarte piet heeft zich aangesloten bij het boeren protest.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Nevergiveup
Tja , Rutte ?

Zit je in de broek te schijten ...
Ouwe Gerrit
@Nevergiveup De verkiezingen komen te laat voor hem.
+1
Porky
Hoop dat het "de burger" niet gaat irriteren,want dan zijn we verloren, maar denk het niet dat dat zogauw gaat gebeuren,want denk ook dat ieder weldenkend mens het onderhand wel gehad heeft met die kleine minderheid die ons van alles loopt op te dringen en te verbieden, en ons eens even gaat vertellen dat als je niet denkt en doet zoals zij,dat je dan uiterst rechts bent,en een racist , ik word het spuugzat dat gedram over Pfas,stikstof en nitraten, het gezeik over discriminatie,het gewauwel over het wel of niet vermelden over welk geslacht er op ID papieren moet staan. Het is tuig dat demonstraties aangrijpt om te rellen en te vernielen, enkel om de samenleving te ontwrichten.
+1
Todi
Dat de bnn ers de grote rad draaiers zijn heb je vergeten.
+3
Farmer_

+3
weurding
@Farmer_ beetje moeilijk te zien of ze sympathisant zijn of slachtoffer van de opstopping met een auto achter een trekker🙈😁
+2
Al dit gedonder vanuit den haag/brussel MOET stoppen !!! Het gaat nergens over !
Bartlehiemboer
@Detukkeroettwente En waar zijn ze???? Ze drukken wat door midden in de nacht en dan gaan ze op vakantie/zijn ze niet thuis. Ik wordt er per dag bozer om. Wat zijn dat voor praktijken??? Hebben ze daar een dik betaalde belastingbaan voor???
+1
moduulbouw
Weten we zeker dat dat niet..
+1
slagroomvla
Als ze dan toch allemaal stilstaan, laat ze dan even dat kruiskruid van het talud uit de grond trekken!
Frits1
@slagroomvla plankgasboer!

Biodiversiteit noemen we dat! 😬

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0