Campagne tegen een Knockdown door de Voermaatregel

Wij kunnen een KNOCKDOWN van de melkveehouderij in Nederland op
1 september 2020 niet accepteren.

Juiste voeding en diergezondheid staan voorop bij onze kalveren, jongvee en (droge) koeien. De krachtvoermaatregel staat haaks op maatwerk voor individuele dieren en druist in tegen hun welzijn.
Meedoen aan de Voermaatregel maakt dat dit conflicteert met de juiste zorg voor onze dieren.
Als ondernemers worden wij buiten spel gezet.
Wij tekenen voor een maatwerkoplossing in overleg met de sectorpartijen en een vergoeding voor de stikstofruimte die vrijkomt t.b.v. andere sectoren.

Netwerk GRONDig heeft het initiatief genomen om de gefundeerde bezwaren tegen de Voermaatregel te verzamelen. Wij zijn voornemens een document met alle steunbetuigingen tegen de knockdown aan te bieden aan minister Schouten voor 1 augustus 2020.
TEKEN ook tegen een KNOCKDOWN van de melkveesector:
Dat kan op www.netwerkgrondig.nl

Bron

Netwerk GRONDig - Knockdown Voermaatregel
56990510.swh.strato-hosting.eu

Deel dit topic

Reacties

+2
verbi
Ik teken niks van clubje netwerk GRONDIG ze zullen het wel voor eigen gewin doen daar pas ik voor. Ben nog niet vergeten dat door hun toedoen mij 8.3% rechten door de neus geboord zijn .LET OP met tekenen.
KOC1981
@verbi idd kan beter vanuit iedere belangenbehartiger komen deze oproep. allemaal dezelfde petitie en allemaal dezelfde oproep. Niet vanuit 1 partij, dat heeft geen kans.
demelkboer
En de land bouw behartiging is weer terug bij af.........

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0