Tante Carola, leg je dit even uit aan je achterkleinkinderen!

Ahhhhhh ja!
Dat was het enigste wat we inderdaad nog niet hadden gehad van die walgelijke overheidsnieuwszender!

KINDEREN HERSENSPOELEN!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat alles groen is!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat natuurorganisaties bomen kappen voor de biomassa centrales!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat hele stukken groen land, weken lang worden afgegraven om kunstmatige woestijn te creëren!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat jou zwembadje niet vol met water mag omdat de boeren voedsel moeten sproeien!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat hele stukken groene natuur veranderen in foeilelijke zonnepanelen parken!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat die draaiende lawaaierige schaduwdingen de vogels uit de lucht slaan!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat al die roofdieren dat mooie lieve wild opvreet!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat de prachtige venixwijken als paddestoelen uit de grond rijzen! Waar jij straks op de 18de Met een biertje op met de huissleutel 1 van de 180 dezelfde voordeuren staat te proberen om binnen te komen! En als papa bij de buurvrouw in bed ligt is het niet de schuld van de 180 dezelfde voordeuren maar natuurlijk van de boeren!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat je super gezonde veganistische mama door alle vitaminen tekorten geen melkkoe is, en je pasgeboren zusje of broertje de beste kwaliteit kunstmatige babymelk te wereld krijgt!

Tuurlijk! is het de schuld van de boeren dat jij nog steeds goedkoop lekker eten op je bord hebt, en nog steeds niet op een bloembol aan het bijten bent!

DIE ONGELOOFELIJKE ROTBOEREN!

Laat papa en mama maar gauw veel gaan werken!, om zoveel mogelijk centjes te verdienen! Want naast de vliegvakantie en de 2 auto's voor de deur en je 3 broertjes en zusjes moet er ook centjes naar de natuurorganisaties!
Kunnen mensen in pak met dubbele agenda's hun harten weer luchten en doorgaan met nog meer propaganda verhaaltjes, reclames,en valse onderzoeken maken!
De overige verdiende centjes brengen we wel naar de belasting om KLM en het buitenland te redden want daar moet straks ons (gezonde) voedsel van ingevlogen worden!

Als je dan straks oud bent en je zit met een tandenstoker de resten bloembollen tussen je tanden weg te halen? Mag je best mij de boer de schuld geven, dat er net als nu dan helemaal een wereldwijd voedsel te kort is!

Denk aan mij nu en dan!

Groet papa van 2 kinderen!

Jarno Meulenbeek

jeugdjournaal.nl/artikel/…

Deel dit topic

Jaan.

Laatste  |  

Reacties

Kringloper
Zolang boeren over zich heen laten lopen zal dit niet stoppen!
Biestie
@Kringloper Tjah protesteren werkt niet. Ze horen het aan en doen hun eigen agenda erdoor drukken.
Ga je dingen blokkeren? Of nog extremer? Krijg je de publieke opinie tegen je.
Volgend jaar op de juiste partij stemmen? Zal het werkelijk effect sorteren?

Ik denk doorhameren op de feiten en de werkelijke cijfers. En juridisch keihard aanpakken waar het beleid rammelt. Zoals nu weer blijkt met het Aerius model. En publieksvriendelijke acties en mensen informeren.

Maar het is misselijkmakend wat de politiek en de media allemaal uitkraamt.
+1
Kringloper
@Biestie Actie voeren heeft geen zin? Franse boeren die kunnen actie voeren, en krijgen ook veel geregeld. In Frankrijk staat de boeren organisatie achter hun boeren, in Nederland gaan ze er dwars voorleggen. Snap niet dat er door boeren en hun organisaties niet ingezien word dat ze de hele sector aan het opruimen zijn. Hier op dit forum blijven klagen zal niks helpen!
+2
George
Het stopt niet meer , het een is nog niet weg of er is weer andere onzin. Het stopt niet meer , Het is gewoon gedaan. Dat is mij al lang duidelijk. Hig. Erg jammer en ongelooflijk dom maar dat is al jarenlang aan de gang waar de meeste geen erg in hadden. Maar het wordt steeds duidelijker. Ze willen gewoon van alle boeren af en worden gewoon weg gepest.
+1
Farmer_
@George Dit is nog maar t begin, ze gaan links leggen tussen ziektes en vlees, elke x hetzelfde, eerst berichten plaatsen in Noord Amerika, paar weken later in de EU zelfde verhalen, zieke linkse new world order.
Het oude moet kapot en wijken voor hun idiote ideen.

groeier
@Farmer_
Wat een misleidende misselijkmakende propaganda, in en intriest dat de landbouw/LTO niet in staat is om zulk soort fake nieuws van zich af te slaan. En dan die uitspraak, de overheid moet daarbij gaan helpen, je zakt toch letterlijk door de grond. Wat een geniepig gedoe zeg, lijkt wel 1940, toen kon je de boel ook totaal niet vertrouwen.
+1
Lepus
@George Niet alleen de boeren moeten hangen, alle zelfstandigen laten ze in de shit zakken. Van landbouwer tot hoerenhuizen en van kappers tot horecagelegenheden.
Er zal hier toch iemand zijn die zichzelf kan redden! Nee, dan allemaal aan de basisinkomen.
kanniewaarzijn
Het is wel weer een misselijkmakend staaltje propaganda.
robotslaper
We moeten per provincie belangrijke knooppunten vastleggen van 4 tm 7 uur. dan weer voeren en aan de koffie. Elke maandag woensdag en vrijdag. Week in Week uit.
Jaan.
@robotslaper ik doe mee
+3
bertusvds


blijf hem verspreiden ! een simpele uitleg is het beste te begrijpen voor de burger

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!