Kamer wil overleg over stranden alternatief krachtvoermaatregel

Een meerderheid van de Tweede Kamer wil een schriftelijk overleg voeren over de brief van minister Schouten naar aanleiding van het gestrande overleg met de sector over een alternatief voor de krachtvoermaatregel.

Deel dit topic

Reacties

jan.1
Duidelijk,

„We vinden het onacceptabel dat minister Schouten de krachtvoerregeling toch doorzet. De krachtvoerregeling is in strijd met de voorwaarde in de Spoedwet aanpak stikstof, dat er geen sprake mag zijn van significante negatieve gevolgen voor onder meer diergezondheid en dierenwelzijn. Zelfs dierenartsenorganisatie KNMvD verwacht schadelijke gevolgen”, aldus Bisschop. De SGP laat weten donderdag een motie in te dienen als de minister niet bijdraait.
+4
bertusvds
Dit lijkt me een goede oplossing van de heer vreugdenhil :


« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0