Schouten: sectorvoorstel voer onuitvoerbaar

Het alternatieve plan van de melkveesector om via voer stikstof te reduceren, heeft het vanwege de uitvoerbaarheid niet gehaald. Dat schrijft landbouwminister Carola Schouten in een brief aan de Tweede Kamer.

Deel dit topic Schouten: sectorvoorstel voer onuitvoerbaar (nieuweoogst.nl)

Het alternatieve plan van de melkveesector om via voer stikstof te reduceren, heeft het vanwege de uitvoerbaarheid niet gehaald. Dat schrijft landbouwminister Carola Schouten in een brief aan de Tweede Kamer.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

Kringloper
Mooi, hoeven we daar niet meer over te zeuren🤠
+2
kanniewaarzijn
@Kringloper Is sowieso niet nodig. Onlangs hebben we immers kunnen lezen dat de berekeningen voor de landbouw bewust veel ongunstiger werden berekend dan voor verkeer. Eerst maar eens een fatsoenlijk onderbouwd verhaal, dan pas maatregelen.
+11
simpel
Ik vind dat de maatregel van schouten een te grote uitvoeringslast voor mij meebrengt. dus ik ga mij daar NIET aan houden. punt.zelfde argument als ze zelf ook geeft.
weurding
Wat weet dat mens daar nou van? Laat het aan de specialisten over, onwetendheid selve
+1
kaas
De kosten zijn volgens die trut te hoog om het te controleren maar wij moeten wel voldoen aan haar noodwet en dat gaat ons wel veel geldkosten en dat hindert niet zeker.
gewoon alles plat donderen de hele voedsel voorziening plat leggen .
Bartlehiemboer
@kaas Mocht wat netter geschreven maar ik ben het er wel mee eens. Denk dat het een kwestie van (korte) tijd is dat het ook echt allemaal plat ligt. Dit systeem is niet overeind te houden.
pa
@Bartlehiemboer SLAAP EN DROOM MAAR LEKKER VERDER HOOR M'N JONG.
Grasbaal
+1
hypotheekboer
@Grasbaal gelukkig wordt het opgepakt door de Kamerleden. Linksom of rechtsom wordt een grote groep boeren gedwongen de wet te overtreden. Dat kan niet waar zijn.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hypotheekboer:
gelukkig wordt het opgepakt door de Kamerleden

Verwacht er maar niet teveel van!
pietjepuk
@kanniewaarzijn allemaal voor de bühne. sectorvoorstel was ook voor de bühne. wat schouten wil gaat gewoon door is al lang beklonken.
+6
Jaan.
@Grasbaal zielige Jacco
Eerst voor de spoedwetgeving stemmen
Dan dan gaan janken
Geldt ook voor zijn lieftallige collega Loeders
+6
labella
@Jaan. jacco heeft voor mij helemaal afgedaan sinds het moment dat hij naar de microfoon rende toen baudet Carola een sluipmoordenaar noemde. wat een huichelaar!!!
cs-agrar
Quote Reactie van @labella:
sinds het moment

toen pas?
+2
puntertje
Ongetwijfeld hebben sectorvertegenwoordigers gezwaaid met de KLW als instrument om alles aan te kunnen tonen. Op het ministerie hebben ze heel diep gezucht en gedacht: wanneer begrijpen ze nou eens dat dat ding niet gebruikt gaat worden om op afgerekend te worden. En dan hebben ze ook nog een sterk punt.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!