Aerius niet geschikt, maar blijft wel ingezet worden

Ondanks dat de Commissie Hordijk heeft gesteld dat het rekenmodel Aerius in zijn huidige vorm niet geschikt is, blijft Aerius ingezet worden voor vergunningverlening.

Deel dit topic Aerius niet geschikt, maar blijft wel ingezet worden (melkvee.nl)

Ondanks dat de Commissie Hordijk heeft gesteld dat het rekenmodel Aerius in zijn huidige vorm niet geschikt is, blijft Aerius ingezet worden voor vergunningverlening.

Nieuwsgrazer

Reacties

+3
puntertje
Had de commissie geconcludeerd dat het model goed was dan hadden ze gezegd: 'zie je wel?' Maar nu is de conclusie dat het niet geschikt is en dan halen ze de schouders op en gaan gewoon verder. Wat was dan eigenlijk het nut en doel van zo'n onderzoek?
+3
kanniewaarzijn
@puntertje Geen enkel nut. In een bananenrepubliek is nu eenmaal veel mogelijk. Werken met instrumenten die 70% afwijken is heel normaal. De hele wereld zal wel weer met bewondering toekijken hoe goed we het hier doen 😆
+4
Jan-T
Aerius niet geschikt en juridisch niet dicht.
En toch blijft het ....... dit gebruiken.
Dan hoeft de voer maatregel toch ook niet juridisch dicht te zijn.?

Meten met een elastiek geeft altijd verschillende maten.
+3
cs-agrar
@Jan-T als jij ergens ook maar vinkje verkeerd zet, wordt het vel je over de neus getrokken, dat volk daar in Den Haag, lijkt overal wel mee we te komen, liegen en draaien zijn meer regele dan uitzondering, en dat alles zonder ook maar enige echte verantwoording. Want als men "verantwoording neemt" betekend dat daar wegezen, mooi wachtgeld vangen tot je weer ergens voor een commissie gevraagd wordt, of burgemeester, een multinational of zelfs gewoon via de achterdeur de volgende dag weer beëdigd wordt binnen je eigen partij en in de kamer blijft zitten
kanniewaarzijn
@cs-agrar Het zal wel een rol spelen dat ze teveel van elkaar weten.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!