‘Vegan Streaker’ uit Stiens zit vast voor brandstichting bij eendenslachterij in Ermelo

De man die eind mei brand stichtte bij eendenslachterij Duck-To Tomassen in Ermelo is de 34-jarige dierenrechtenactivist uit Stiens, ook bekend als de Vegan Streaker. De man, tegenwoordig woonachtig in de gemeente Mill en Sint Hubert, is bekend van het verstoren van talloze paardenevenementen en stierengevechten door naakt te protesteren.

Deel dit topic Kipcorn bij eendenslachter was Vegan Streaker (geenstijl.nl)

De aap is uit de mouw Het zal nu toch wel een keer klaar zijn met Vegan Streaker Peter Janssen en zijn minipik, de gevaarlijke gek die sinds zijn outing bij Paul de Leeuw steeds maffere acties bedenkt en steeds meer levens in gevaar brengt om zijn mannelijkheid te compenseren. De aanslag die werd gepleegd op eendenslachter Tomassen werd dus uitgevoerd door Janssen, iemand die vroeger heel erg werd gepest werd, alleen nog maar kon knuffelen met de geit van de buren en sindsdien de aanvoerder is van de staatsgevaarlijke Einsatzgruppen van mensen die 's ochtends geen kaas maar ophoogzand op hun boterham gooien. Janssen heeft een volledige bekentenis afgelegd over de aanslag. Bij de actie stak dat stuk onbenul zichzelf ook nog in de fik - hierboven op de foto is hij nog een ongemarineerd lapje vlees - en dat leverde hem volgens zijn advocaat 'minimale verwondingen' op. Jammer want we hadden wel zin in pikcorn. KIPCORN.

 'Vegan Streaker' stak vrachtwagens in brand (transport-online.nl)

ERMELO - De man die eind mei brand stichtte bij eendenslachterij Duck-To To...Lees meer

 ‘Vegan Streaker’ uit Stiens zit vast voor brandstichting bij eendenslachterij in Ermelo (lc.nl)

De man die eind mei brand stichtte bij eendenslachterij Duck-To Tomassen in Ermelo is de 34-jarige dierenrechtenactivist uit Stiens, ook bekend als de Vegan Streaker. De man, tegenwoordig woonachtig in de gemeente Mill en Sint Hubert, is bekend van het verstoren van talloze paardenevenementen en stierengevechten door naakt te protesteren.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

Melkboer16
Een echte stemmentrekker voor PvdD GL en D33!
Porky
@Melkboer16 Nou die geven daar niks om hoor ,dacht jij dat ze zoiets erg vinden? En die gekkies die er op stemmen ook niet, en dat worden er steeds meer, want als je wist wat voor vergif de kinderen er op de scholen al over zich heen krijgen ,dat is niet normaal, ze worden gewoon gehersenspoeld, dus jong mee beginnen, heb wel eens zo,n jong pikkie v een leraar daar op aangesproken, en gevraagd of ie wel wist waar ie het over had.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Porky:
of ie wel wist waar ie het over had.

En?
Porky
@kanniewaarzijn ja geen éne flikker, ik zeg als je die kinderen wat vertelt moet je wel weten wat je zegt ,je hebt nog nooit een koe ,kalf of varken van dichtbij gezien, want als er kinder klasjes gaan kijken op de boerderij heeft meneer altijd een "papadag", dat wijf, hoorde van een juf dat hij er ook door hun op gewezen is dat het er echt niet zo extreem aan toegaat als hij de kinderen verteld ,en dat hij zijn uitlatingen wel een beetje kon minderen. Dus bedoel maar ,ze worden op school al bedorven.
+2
Piet1960
We wachten op de reactie van PvdD en WD.
+11
Bekkink
Op nu.nl geen nieuwsitem. Zal wel niet in hun profiel passen om hun veganvriend af te branden
Jannus
Zal wel lekker glad gebrand zijn op zijn billboard 🔥🔥🔥
Koeien boertje
@Jannus had ie toen maar in zn blote balleg gelopen
ted9
Die loopt volgende week weer vrij rond
Weidezicht
@ted9 jep, en heeft de aandacht weer getrokken, ook onbewust zet het mensen aan het denken.
gerrie-hul
@Weidezicht Hoop toch dat hij voor de aangerichte schade opdraait Maar dat zal wel een moeilijk verhaal worden Van een kale eend plukken valt niet mee
+6
buorman
@gerrie-hul

Als plukken niet wil gaan we over tot stropen
Melkboer16
@buorman in een bak met heet water wil ook wel
+1
BertK
@Melkboer16 soep van koken voor vega's?
Albert Altena
@ted9 Vrij, maar steeds over de schouder kijkend?
anonymous_238
@ted9 De rechter zal hem waarschijnlijk niet het vuur aan zij schenen leggen
+1
Melkboer16
Wat mij het meest stoort is dat zon kwal er mee weg komt! De verzekering betaald de schade en dus wij boeren met zn allen!
Premies van brandverzekering stallen schieten al omhoog!
En zon gladjanus krijgt nog een proces ook en loopt zo weer vrij rond en zo’n bedrijf en medewerkers zijn voor het leven getekend
Porky
@Melkboer16 klopt helemaal, gewoon gezien zijn verleden en daden en schade die hij inmiddels aangericht heeft 10 jaar opsluiten.
robotslaper
Gewoon 8 jaar in de bak met hem.
+2
Erik!!1979
@robotslaper tbs en dwangverpleging. Beetje vitamine b12 zou niet verkeerd zijn. Gevaarlijke kerel. Tot alles instaat.
robotslaper
@Erik!!1979 heel gevaarlijk, geef je gelijk
+2
kanniewaarzijn
Voor wat betreft het stierenvechten geef ik hem wel gelijk trouwens. Te walgelijk voor woorden dat dit überhaupt nog bestaat.
+6
George
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
Voor wat betreft het stierenvechten geef ik hem wel gelijk trouwens.

Waar doen ze dat nog in Nederland?
Dan moet die rare smeagle ergens anders zijn.
komelker 2
@kanniewaarzijn Die stieren hebben tot hun dood als ze 3 jaar zijn een veel betere leven dan de stieren in Nederland. Er ontbreekt hun aan niks en worden uitzonderlijk goed verzorgd.
marcsterreborn
@komelker 2 Er ontbreekt hun aan niks

Hoe is dat dan geregeld met hun seksleven?
komelker 2
@marcsterreborn Beter dan die van jou.
marcsterreborn
@komelker 2 ja dat is natuurlijk al snel het geval....
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @komelker 2:
Er ontbreekt hun aan niks

In Nederland toch ook niet! En die komen toch wel wat humaner aan hun eind.

Het is en blijft een belachelijke hobby, dat stierenvechten.
Melkboer16
@kanniewaarzijn het is een volkssport in een ander land daar hebben we in Nederland niks mee te maken! Laat hij daar naar toe gaan maar ik wil geen wijzend vingertje vanuit Nederland daarvoor zijn onze exportbelangen veel te groot!
+1
suggs 73
@Melkboer16 Jij kunt zo de politiek in , die kijken ook altijd weg , want ojee stel dat dat de belangen schaadt . als je kloten hebt breng je het ter discussie .
+2
Porky
@komelker 2 Ja ,en dan op het eind met zwaarden of speren bewerkt worden tot je dr bij neervalt vd pijn of dood bloed, neeee, dat is gn sport, dat is dieren mishandeling, heb ook gn medelijden met die gasten die omver gelopen worden tijdens tocht naar arena, en ook niet met die gasten die in arena met ze vechten,als ze dood gedrukt worden
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Porky:
, dat is gn sport, dat is dieren mishandeling,

Precies!
suggs 73
@kanniewaarzijn heb er ook de gruwelijke pest aan , net als jacht op grote dieren in Afrika , zgn big five , tandartsen ect die doden voor het plezier , zou ze graag persoonlijk afschieten , maar blijkbaar zijn er hier wel een paar die daar geen problemen mee hebben en zelf zouden gaan kijken in spanje als ze er zijn , maar owee als iemand wat zegt over hun eigen .
Bietenbrug
Douw hem maar een strijker in zijn achterste, dan zal dat streaken wel over zijn.
+2
Kringloper
@Bietenbrug geef hem een spuitje en klaar is Kees😌
JBoer16
Toch wel apart!
Ons land wordt steeds gevaarlijker door figuren waar echt een steekje aan los is. Nu dit en wat langer geleden de aanslag op de koninklijke familie in Apeldoorn. Bijna altijd door mensen met een één of andere afwijking de één dit de ander weer wat anders. Volgens mij zijn er veel meer van die afwijkingen als 100 jaar geleden. Maar hoe komt dat?
adriaan33
@JBoer16 er zijn niet meer afwijkingen dan 100 jaar geleden. Bij het begin van de spoorwegen hadden ze ook hekken nodig om maffen buiten te houden, bij kerken idem dito.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden brand , man en stiens geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!