Column: Boeren, provincies en minister gemangeld

Originele beschrijving

Minister Schouten ervoer afgelopen maandag wat boeren al heel lang ervaren. Ze werd gemangeld. Door de provincies, omdat de natuurambities van het Rijk niet stroken met de middelen waarover provincies beschikken.

Deel dit topic

Reacties

BoerBart
Blijven roepen, een keer draait het de eerlijke kant op.
+1
Jaap40
@BoerBart denk je dat?
In het artikel: 'Er moet maar meer onteigend worden' is wat ik onthoud uit dit artikel....
Weidezicht
@Jaap40 daarom gaat rfc de samenwerking met NM opzeggen.......
Jaan.
@Weidezicht dat denk je echt?
Weidezicht
@Jaan. Ik denk als een grote groep boeren daar met een blokkade voor de deur gaan staan, en het verhaal ook onderbouwen, o.a. dit soort onteigeningskreten, en direct de subsidiebedragen die naar dit soort clubs gaan, denk ik dat rfc gaat kantelen in hun standpunt.
Jaan.
@Weidezicht die blokkade lijkt me wel weer eens gezellig
Sluiten we ze op in hun ivoren toren
nieuwoord
@Jaap40 dat soort reacties halen we bij het overleg met de provincie steeds aan. Vooral in het grote sector overleg. Vindt NM niet fijn en voor de andere clubs wordt het ook steeds duidelijker met wat voor club ze te maken hebben.
Jaap40
@nieuwoord maar wat levert het echt op zulk overleg? De gang van boeren onteigenen wordt steeds vaker toch ingezet😫😫😫

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0