LTO blij met Kamerbrede steun afrekenbare stoffenbalans

De afrekenbare stoffenbalans, is één van de weinige punten uit het rapport van de commissie Remkes waar LTO positief over is.

Deel dit topic LTO blij met Kamerbrede steun afrekenbare stoffenbalans (melkvee.nl)

De afrekenbare stoffenbalans, is één van de weinige punten uit het rapport van de commissie Remkes waar LTO positief over is.

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
hans1980
Als LTO ergens positief over is dan maak je borst maar nat..
+2
Noorderling
Afrekenbaar, mooie knoppen om aan te draaien voor lnv voor zowel milieu als de staatskas.
+1
kanniewaarzijn
MINAS, kringloopwijzer, afrekenbare stoffenbalans.....het is allemaal op dezelfde fout gebaseerd. Dus invoeren van MINAS 2.0 is problemen 2.0 creëren. We leren niet zo snel in dit landje. En LTO heeft het zoals gewoonlijk weer flink achter de ellebogen.
+1
Jaan.
Hoe krijg je het in de kop om enthousiast te worden van een systeem wat gebruikt gaat worden om de boer een vette rekening te sturen voor alle zgn schadelijke stoffen die hij uitstoot.
Gewoon 100 euro per kilo bodemoverschot en de transitie naar een Nederland wat huizen bouwt ipv iets te eten verbouwt gaat razendsnel
Lto helpt op deze manier weer om boeren op te ruimen
Zullen ze het al snappen of komen ze er over een paar jaar pas achter dat de heffingen wel erg pittig gaan worden?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!