Ammoniakuitstoot voorkomen? Volgens deze ondernemer kan het

Wat als je een geniaal apparaat ontwikkelt om ammoniakuitstoot enorm te beperken, maar de overheid erkent dat niet.

Zet een koe op de wc, vang poep en plas apart op et voilà: ammoniakuitstoot voorkomen. Of nou ja, in elk geval enorm beperkt. Klinkt simpel, is 't ook, maar de overheid erkent het niet want dit is zo innovatief... Dat overkwam Henk Hanskamp. 'Dit motiveert natuurlijk niet.'

Boerenzoon Henk Hanskamp is uitvinder van producten voor melkkoeien. Maar stel je alsjeblieft geen vervallen schuurtje voor, waar een man met een gloeilampje op zijn hoofd koeienpo’s staat te boetseren. Hanskamp Innovation for Dairy is een hightech bedrijf met 19 mensen in dienst, die net als de oprichter melkkoeien 'gewoon ontzettend fascinerende dieren' vinden.

Deel dit topic

Reacties

+1
waakhond
Wat een onzin. ammoniak is geen probleem .het lijkt hier wel een reclame bureau 🤣
+1
En nu as de DONDER stoppen met deze ONZIN , anders ff een bezoek brengen met 150 trekkers, aan dit soort fietsenmakers, en een toon lager laten zingen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0