Trump kijkt in Tulsa tegen lege stoelen aan



Originele beschrijving

Waar bleven de miljoen Trump-aanhangers die volgens de president een kaartje hadden gekocht voor zijn ‘rally’ in Tulsa?

Deel dit topic

Reacties

+3
Farmer_
Media, de leugenaars!!







Erik!!1979
@Farmer_ toen ik het net las dacht ik ook al direct: fake news 😂
+2
Farmer_
@Erik!!1979 Gasten zoals Arie J zien ook alleen berichten uit de media en geloven alles wat hun zeggen, media het wapen van de linkse orde.

Daar in Stuttgart was het waarschijnlijk zeker Antifa(extreem linkse vriendjes van de media ) en vluchtlingen, maar dat zullen ze niet direct zeggen,
Erik!!1979
@Farmer_ ja..... best wel erg dat er mensen zijn die je alles voor kunt kauwen maar eigen nuchtere boeren verstand gebruiken ze niet meer.
diezel
Nu in Den Haag: Het waterkanon tegen een burgerdemonstratie...… 😞
[url]https://twitter.com/robert_bor/status/1274691428011081729[/url]
+2
Farmer_
@diezel Schandalig, als het BLM was dan mag alles.
+1
diezel
@Farmer_
Stilaan gaan bij steeds meer mensen de ogen open wat er allemaal aan het gebeuren is.....

Heel de avond bij NOS en RTL dat geframe weer van "relschoppers-hooligans-rechtse extremisten- bla-bla".
[url]https://twitter.com/robert_bor/status/1274703808879382535[/url]
+2
Farmer_
@diezel Mensen die opkomen voor vrijheid en Democratie worden zo behandeld door de overheid, treurig.
Farmer_
@diezel ex politieman.

Farmer_
@Farmer_
Weidezicht
@diezel dat gaat prima, als mensen e.a. masr ff onthouden tot maart. Dat BLM werkt zelf alleen maar meer afkeer in de hand. Ik ga niet zeggen dat het in amerika juist is wat er gebeurt, zeker niet, masr dat ze hier allemaal gaan lopen janken dat ze gediscrimeerd worden slaat nergens op. In ons werk ook best veel buitenlanders, en als ke dasr hierover praat, vinden veruit de meesten het pnzin. Maar die mensen doen gewoon mee in ons werk en en worden ook gewoon als gelijken behandeld. Zitten niet thuis, en rijden ook niet op 20 jarige leeftijd in een onmogelijk dure auto.
+1
Gerron
Quote Reactie van @Weidezicht:
dat ze hier allemaal gaan lopen janken dat ze gediscrimeerd worden slaat nergens op

Als een zwarte man overlast veroorzaakt en een blanke man zegt daar wat van dan is de reactie van de zwarte man: Ben je racist of zo? En dan taaien de meeste blanken af vanwege politieke correctheid. En zo wordt dat racisme dus zelf veroorzaakt door zwarte mensen. Gewoon omdat het voor hun werkt en ze zich dus meer kunnen veroorloven dan de gemiddelde burger.
Farmer_

m uut m
@Farmer_
Beter kijken de 2de ring is bijna helemaal leeg.
Breton
Dit kabinet heeft morgen heel wat uit te leggen , wat daar met onschuldige mensen , die daar
demonstreren voor een vrij Nederland . Hiermee zijn ze terug gegaan naar de DDR tijdperk .
25 juni zal viruswaanzin.nl gerechtelijke stappen nemen om deze waanzin te stoppen .
Als dat negatief uit pakt , verwacht ik dat dat de ene demonstratie na de andere komt tot dat deze kabinet Rutte valt over hun eigen leugens . Vandaag zijn er vele ogen open gegaan door dit zinloos geweld tegen onschuldige mensen .
Farmer_
@Breton Dit gaat veel verder dan kabinet Rutten, het is de EU, VN, (linkse)mensen/onderzoekers met hoge posities in overheden, achter de schermen zitten mensen met veel geld die dit sturen, die het grootste deel van de media bezitten, de media is hun Propaganda Maschine die op de emoties werken van de massa.
Breton
@Farmer_ Ik weet dat , maar velen van ons weten het niet , alles draait om geld en macht .
De WHO heeft daar een ZEER grote stempel op . Bill en Melinda Gates met hun miljarden stoppen jaarlijks vele miljarden in de Farmaceutische Industrie onder de noemer humaan te zijn .Dat daardoor vele miljoenen mensen juist ziek worden , gehandicapt raken , epileptische aanvallen krijgen of gewoon dood gaan , maakt deze lui niet uit . Van elke dollar die daar in gaat komt 2 dollar voor terug bij wijze van spreken . Dat daar bloed aan kleeft maakt hun niet uit .
Daarnaast is het zo , je kunt ze niets maken , ze hebben zich daarin juridisch in gedekt .
maanma2
Ik weet onderhand niet meer hoe je je recht kunt halen in dit kut land, de rechters zijn duidelijk niet geïnteresseerd in de feiten, de ambtelijke kant stelt iets, en dat is de waarheid, zonder onderliggende documenten, de gedupeerde onderbouwd alles, en wordt afgewezen op het feit van niet voldoende onderbouwd, als de rechter blind is, of gewoon niks wil zien, kan dit, maar als er werkelijk recht was, zou dit niet kunnen
Farmer_

+1
@Farmer_ zo gaat Nederland om met ouderen . Als ik zeg dat Rutte het corona virus heeft opgestuurd met de post naar de bejaarden huizen en verpleeghuizen en ze toen opsloot dan moet ik aan 000008 dus zeg ik dat niet.
Farmer_
volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/…
Gasten zien er best wel gevaarlijk uit die demonstranten 😂 , media spreekt over Hooligans , iemand misschien foto's gezien van hooligans in Den Haag? op de media vindt je ze niet.
anonymous_238
@Farmer_ 400 arrestaties op een vredelievende demonstratie.Ik vind het nogal wat. Daar waar ik maar weinig geweld heb gezien van de demonstranten en ook weinig hooligans. Wel liepen er veel goed getrainde grote mannen met petjes die er wat onwennig rondliepen en veel op de telefoon keken waarschijnlijk mollen van de politie waren en die hooligans moesten voorstellen, die we ook bij de landbouwprotesten zagen, maar nu hadden ze geen oortjes in en kregen ws instructies via whapp.
+1
Farmer_

+1
Grasbaal
@Farmer_ Lijkt mij niet slim om met je fiets in een oorlogszone te gaan staan en dan opeens achteruit richting ME. Die staan daar geen verkeersagent te spelen...
dewittemotor
Wat je er ook van vindt. De laatste weken tonen wel aan dat de maatschappij aan het veranderen is. Dat gaan heel onrustige jaren worden. Dat wil niet zeggen dat dit voor ons allemaal zo gunstig is
+1
Farmer_
Hier kun je zien welke Hooligans begonnen zijn, je ziet ze in een politie bus verdwijnen, ze werkten voor de politie.

m uut m
@Farmer_
1 en 1 is altijd geen 2.
Farmer_
@m uut m Heb je een bril nodig.
+1
m uut m
@Farmer_
Jij ziet alleen wat je zelf wilt zien.
Misschien moet je toch eens verder kijken.
Piet1960
@Farmer_ Dat zijn gewoon stillen van de politie, mengen zich in de menigte en halen de raddraaiers eruit. Je ziet in het begin dat ze er een in de kraag hebben, maar lukt niet om 'm in de bus te krijgen.
+1
Farmer_
@Piet1960 Ja, er liep ook nog een roze olifant ff door t beeld.
Grasbaal
@Farmer_ je weet dus niet het hele verhaal, wat voor nut heeft het voor agenten om bewust rellen te veroorzaken. De rotte appels eruit halen lijkt mij waarschijnlijker...
Farmer_
@Grasbaal Baudet zit erbovenop, die zal vragen gaan stellen, maar video spreekt voor zich.
+1
Grasbaal
@Farmer_ Baudet gaat ons echt niet redden........

Gerrit van de Kamp, al ruim zestien jaar voorzitter van ACP, is het demoniseren van de politie spuug- en spuugzat. ,,Politieagenten worden de afgelopen maanden op grote schaal beticht van alles wat mogelijk is”, vertelt hij. ,,Zij zijn altijd de gebeten hond, wát er ook gebeurt. Nu liep het gisteren dus uit de hand, op een plek waar allemaal verschillende mensen met verschillende ambities en doelen lopen. Daar moet de politie in the heat of the moment chocola van maken. Op die momenten worden er onvoorstelbaar veel filmpjes gemaakt en geknipt en geplakt, allemaal om de agenten in kwestie in fout daglicht te stellen. Voor onze collega’s hoeft het zo niet meer.”

Meer: ad.nl/binnenland/…
Erik!!1979
@Grasbaal er is afgelopen jaren giga veel onvrede. Door de corona is het een beetje weggedrukt. Nu komt het weer terug. Die onvrede wordt telkens erger en die kun jij ook niet ontkennen. Wie schuld is of wat er moet gebeuren weet ik ook niet. Het worden roerige tijden.
m uut m
@Erik!!1979
Volgens mij doe jij niets anders dan de handel opnaaien.
Farmer_
@Grasbaal Hier een redelijk objectief verslag van de NOS, van mensen die daar ook aanwezig waren.
nos.nl/artikel/…
Lepus
@Grasbaal Het grootste demoniseren komt van de politie top zelf. Ik heb een agent in de kennissenkring. Hij is nog geen 60 maar heeft zich ziek gemeld en werkt niet weer.
In het kort. Wanneer je daar werkt omdat je graag burgers wilt helpen ipv straffen motten ze je niet. Komt bij dat alle vooroordelen over bepaalde groeperingen kloppen maar die moeten worden doodgezwegen.
+2
Farmer_
@Grasbaal Rotte appel, denk t toch niet, die groep trekt een persoon eruit aan armen en benen, menigte gaat erop af, dat was t signaal voor de ME, we kennen t toch van de boeren demonstratie en bouw, daar gebeurde hetzelfde, het is een groep in diskrediet brengen, voer voor de media.
Breton
@Farmer_ We hebben natuurlijk vele filmpjes gezien wat er gebeurd is , Als je dan de dag er na 1 , ik denk de hoofd politie man van Den-Haag hoort praten over deze demonstratie en hoe het uiteindelijk uit de klauwen heeft gelopen , komt maar door 1 probleem en die is gemaakt op de dam in Amsterdam . Burgemeester Halsema heeft daar niet in gegrepen bij deze zwarte demonstratie , daarna zijn er meer geweest ook in Den-Haag , waar ook politie meededen in deze zwarte demonstratie . Daarna is een demonstratie geweest voor het stoppen van de Lockdown , daar mochten maar 30 personen komen en die moesten in een afgezet terrein staan , als je dan hoort dat bij aankomst van deze groep al een politie macht stond [ 600 man ] met vele paarden erbij . Op een geven moment heeft de politie in gegrepen zonder aanleiding en het malieveld leeg geveegd , Achteraf is zelfs gebleken dat er ruim 2100 politie of ME daar gestaan heeft .
Nu viruswaanzin.nl daar was , op het Malieveld , in een vredig samenstelling van oud naar jong , inclusief politie en oud politie mannen en alles met toestemming van de burgemeester Remkes die zondagsmorgen als nog vrijgaf voor die middag .
Dat later die middag een groep herrieschoppers daar door heen ging , hadden ze anders moeten aanpakken in mijn ogen . Had deze figuren hun gang laten gaan en had ze gevolgd op een normale manier , want men had ze al in een vroeg stadium in de gaten . Waren ze de binnen stad in gegaan , daar hadden ze opgepakt kunnen worden .
Dat is mijn visie hier op , en daarnaast deze hele viruswaanzin moet gewoon stoppen .
+1
Farmer_
Quote Reactie van @Breton:
deze hele viruswaanzin moet gewoon stoppen .

Het wordt misbruikt voor andere doeleinden.
achterhoeker2
@Farmer_ Lukt niet erg hé, om die boeren op te fokken tegen de overheid en de politie .
Dat komt omdat ze respect hebben voor de politie en niet voor die hooligans.
Jij moet eens met vakantie want je bent een een complotdenker die waanvoorstellingen heeft.
Farmer_
@achterhoeker2 Slaap lekker verder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
45
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0