Het wordt snikheet deze week, hittegolf met zelfs 33 graden op de Veluwe

Nederland krijgt deze week te maken met een hittegolf. Op de Veluwe kan het zelfs 33 graden worden. Het wordt hoe dan ook snikheet.
 Het is officieel zomer, en dat gaan we de komende week merken (rtlnieuws.nl)

Vandaag was de langste dag van het jaar (met 16 uur en 45 minuten) en om 23.43 uur is de astronomische zomer officieel begonnen. Dat gaan we komende week ook echt merken: het wordt zomers.

 Het wordt snikheet deze week, hittegolf met zelfs 33 graden op de Veluwe (dvhn.nl)

Nederland krijgt deze week te maken met een hittegolf. Op de Veluwe kan het zelfs 33 graden worden. Het wordt hoe dan ook snikheet.

 Opmars fatale hitte: mens kan combinatie vocht en extreme warmte niet aan (ad.nl)

Temperaturen op aarde die voor de mens fataal zijn, daarmee zou het niet zo’n vaart lopen. Vergeet het maar. De combi van te veel warmte en vocht wordt een angstbeeld.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden veluwe geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!