Jeroen van Maanen: 'Brein van Mark van den Oever werkt 48 uur per dag, 10 dagen in de week'

De ‘tegel’ die Mark van den Oever op sociale media plaatste over het zogenaamd opblazen van het Landbouw Collectief door LTO, Netwerk Grondig, NAJK en Agractie, was de druppel die de emmer deed overlopen bij Jeroen van Maanen.

Deel dit topic

Reacties

pa
'Brein van Mark van den Oever werkt 48 uur per dag, 10 dagen in de week'

Geweldige kerel maar beetje "bedrijfsblind" geworden
+15
matt
. Als Mark zwart was geweest en het over Zwarte Piet had gehad, dan was hij een held geweest en had burgemeester Halsema hem uitgenodigd."

Bam 🤜
puntertje
@matt en een wolf had.
pieta
@puntertje Een wolf bestaat voor 3/4 uit wol. Daarom eet ie schapen denk ik. 😁
jan w
Jeroen samen met Trijntje aan kop bij LTO
+1
@jan w En dan is die gelijk monddood gemaakt.
BoerBart
@Cowboys returns 00007
Ik denk dat er behoefte is aan een feitelijke (van Maanen) welbespraakte (van Maanen) beroepsonderhandelaar/netwerker (Elshof).
Bovenal moet je kunnen liegen dat het gedrukt staat. Op dit vlak komen Jeroen en Trienke zwaar tekort.
Een boer is te eerlijk en emotioneel betrokken. Je hebt (ex?) politici nodig. Dat zijn beroepsleugenaars.
+1
Daats
@jan w trienke....
Melkboer16
Jeroen zegt nu zelf dat het toch aan de onderhandelingstafel beslist wordt! Heeft dus snel bijgeleerd en zijn ster is stijgende!
LTO zou gek zijn als ze zo’n talent lieten lopen. Hij zou van mij direct vakgroepvoorzitter mogen worden, daar hebben we meer aan als aan die Wil meulenboek.
+3
slagroomvla
Jeroen zit ook al iets te graag aan tafel, die hele voermaatregel is juridisch toch nooit houdbaar. Gewoon Carola keihard op haar bek laten gaan, die wacht heel leep op "overeenstemming met de sector" Alles wat daar aan tafel zit heeft nog nooit iets geleerd van de laatste jaren met fosfaat!
+2
Melkboer16
@slagroomvla doe jij het dan!!
Jannus
Mark vd Oever is een direct persoon,zijn hele mooie mensen want het zijn doeners zonder te overwegen en dat is lastig voor partijen die achter de ellenbogenwerk doen want die kunnen die directe confrontatie niet pareren,laat staan ermee omgaan omdat types zijn die met het hart op de tong spreken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0